דיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

untitel

New member
דיכאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

החבר הבריט שלי נפרד מימני
עכשיו כי הוא אמר שאני יותר מידי מתנהגת כמו בריטית ושאני מזכירה לו את כל הדפוקות מה כיתה שלו בגלל שאני אוהבת את בסטד ואת מקפלי והוא גם אמר שזה תינוקי ואני יודעת שזה ממש לא מענינן פשוט אני ממש עצבנית ובכלל רציתי לכתוב משהו אחר אבל זה יצאה לי אז סורי ועכשיו אני בדיכאון עמוק ואני שומעת את losing u של באסטד ואם יש עוד אמלצה לשיר דיכאון של בסטד או של מקפלי שיכול לנחם אותי אז בבקשה תגידו לי איזה....וגם רציתי לשאול עם מישהי יודעת איך אפשור ואם אפשר להסיג את הדיסק הראשון של בסטד בארץ כאלו אם אפשר לבקש מצליל שיזמינו....וגם עוד משהו שומעתי שהארי ממקפלי יוצא עם איזה שהיא אחת מקלאה ודאגי יוצאה עם אחותה..ושמאט והולי (מפגרולי) חזור....אם יש לכם עוד משהו מדכאה אתם יכולים לשלוח....אני במילה בדיכאון....

=(

רגע איך היה לך חבר בריטי מה את בבריטניה??? ומצטערת בשבילך!=( אם את רוצה שיר טוב כדיי לבכות חח(זה משחרר!!!!) תשמעי את without you של באסטד או יותר נכון של צ'ארלי...

סתיוית

New member
טוב אם הוא לא מקבל אותך כמו שאת

אז הוא חרא!(אמאמאמאמאמאמא אמרתי על בריטי חרא???) סתם הוא לא חרא, אנלא מכירה אותך או משהו כזה אבל לפי מה שהבנתי שהוא אומר זה שאת כאילו מעריצה של בריטים וזה נמאס לו. זה כמו שאני אצא עם גיימס ואעריץ אותו! כאילו כמה שהייתי רוצה לצאת עם גיימס, ברגע שאני אצא איתו אני אפסיק להיות מעריצה שרופה! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשאמרתי "ברגע שאני אצא איתו" התכוונתי "בחלומות שלי, כשאני אצא איתו...") אבל בכל מקרה אני מבינה אותך לגמריייי! אני חולה על בריטים ואוהבת להתנהג ככה, ואני מאוהבת בבריטי (אבל זה ממש לא קשור שהוא בריטי! אני מאוהבת בו בגלל מי שהוא ולא בגלל שהוא בריטי!!!!!!)

busted4ever

New member
אל תגידי של צארלייייי

כולם שרים שם!!!..[פיזמון] אממ אל תיהיה בדיכאון תגידי לו שעם הוא נפרד ממך בגלל שאת אוהבת באסטד הוא תינוק דפוק ולמה לא מעניין???...אותי זה מעניין :S תרגישי טוב

באמת?

בכלללללל לא שומעיםםםם! ואני לא יעביר נושא... באמת הוא דפוק זה את ומה לעשות שימצוץ לך יאללללה (היה מתתתת)

DesertRose7

New member
אויייישש....

כמו שאומרים.. אל תבכי בגלל שזה נגמר.. תחייכי בגלל שזה קרה!! ואם הוא נפרד ממך אז כנראה שהוא לא מבין מה קורה איתו בחיים אבל הכל לטובה... הוא עוד יבין שהוא עשה טעות.. ואולי את פשוט טובה מדי בשבילו... שירים? אממממ.... BETTER THEN THIS לא ממש דיכאון... אבל אולי זה יעזור לך.. ובקשר למקפליי... שאלו את הארי אם זה נכון והוא אמר שהוא היה רוצה.. חחחח... אבל זה לא נכון!! וממה ששמעתי בפעם האחרונה מאט והולי שוב ביחד.. הם כל הזמן ON - OFF אז אי אפשר לדעת מה קורה ברגע זה!

DougDoug

New member
אויי

מצטערת בשבילך.. אבל תתגברי על זה ובאמת אם הוא עזב אותך בגלל שאת מעריצה של באסטד ומקפליי אז הוא לא שווה שתבכי בגללו הוא לא מבין מה הוא עיבד מה נזל לו בין האצבעות אז הוא סתם בריטי חרא שלא מבין כלום מהחיים שלו ואם הוא לא מקבל אותך כמו שאת אז הוא לא שווה שום הערכה ושום כבוד מבחינתי כי דבר ראשון זה לאהוב את הבנאדם כמו שהוא

untitel

New member
תינקס על כל התמיכה

אתן ממש חמודות ותודה על התמיכה..............

למעלה