דיכאון בעקבות פיטורין ועתיד תעסוקתי מעורפל

• פותח הנושא omni4
  • פורסם בתאריך

omni4

New member
דיכאון בעקבות פיטורין ועתיד תעסוקתי מעורפל

שלום, בסוף 2012 פוטרתי מעבודתי בתחום שבו למדתי ומאז אני נמצא בדיכאון ומחשבות על התאבדות, כרגע אני עובד באיזה פרוייקט זמני עד סוף החודש וגם נמצא באיזה סוג של דיכאון (אמנם שקט אבל הוא קיים) וגם חושב על התאבדות.
אני גר בקומת קרקע כך שאני לא יכול פיזית לעשות עם זה משהו, אני גם לא אעשה כי אני מפחד לקפוץ.
לאור מה שסיפרתי האם פרוזק יכול להוות פיתרון זמני עד מציאת עבודה בתחום שבו למדתי?

טריגר בהודעה הראשית

אנחנו לא מומחים ואין לנו שום סמכות להמליץ לך על טיפול תרופתי כזה או אחר.
אתה יכול להתייעץ עם פסיכיאטר או אפילו עם רופא משפחה שימליץ לך על טיפול תרופתי במידת הצורך.
אתה מוזמן בלי שום קשר להשאר בפורום ולשתף על התחושות שלך.

האם אתה מחפש עבודה אחרת?
מה עוד אתה עושה בחיים? האם יש עוד תחביבים?
מה עם משפחה? זוגיות?
סתם מנסה להכווין אותך להסתכל על עוד תחומים בחיים, אולי יש גם דברים טובים.
לא תמיד מוות הוא הפתרון הנכון.

omni4

New member
אני לא יודע אם בקשה להכוונה

נקראת טריגר.
בקשר לשאלות:
מחפש עבודה.
תחביבים: חוץ מריצה אין.
משפחה: יש.
זוגיות: אין.

Lady Stark

New member
היי

תראה, פרוזאק על סוגיו לא מפסיק את הדיכאון או מרפא אותו. בדרך כלל הוא מקל על הסימפטומים שלו. כך שאתה מרגיש עצב, אבל זה לא עצב תהומי או קשה במיוחד וקל יותר לתפקד או לשנות התנהגות.
יש המון אנשים שזה עוזר להם ומקל בצורה ניכרת. ממליצה לך להתייעץ עם רופא משפחה או פסיכיאטר. עדיף פסיכיאטר כדי שתקבל אבחון וטיפול מתאימים לך ספציפית. אגב, מאוד קל לקבוע תור אצל פסיכיאטר דרך הקופה.

עכשיו, חשוב לומר שמחשבות אובדניות הן תוצאה משולבת של חוסר איזון כימי עם דפוסי חשיבה הרסניים. אגב, אתה לא לבד בזה. כולנו פה חווינו את זה על בשרינו.
לכן אני חושבת שהדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות עבור עצמך הוא להתחיל טיפול פסיכולוגי כדי להבין איך להתגבר על דפוסי החשיבה האלה.
ואנחנו פה אם אתה צריך.

רוצה להוסיף

שלתרופות פסיכיאטריות לוקח לפעמים זמן עד להשפעה המירבית שלהם, כלומר, יכול להיות שתתחיל לקחת תרופה כלשהי בקביעות ולא תרגיש שיפור משמעותי אלא רק בעוד שלושה חודשים.

למעלה