דיכאון/דכדוך

כפרקי

New member
דיכאון/דכדוך

ראשית אני רוצה להודות לבנות הפורום ששיתפו, זכורה לי במיוחד מיטמיט.תודה.
לפני כמה ימים קראתי את ההתכתבויות שלכן.
אחרי עוד התפרצות בכי לא מוסברת שנמשכה שעות, ועוד הזדמנויות בהן לא הצלחתי להרים את עצמי מהספה, החלטתי שהגיע הזמן לפנות לעזרה מקצועית. קבעתי תור ועכשיו אני מחכה (קצת).
הכל התחיל בחודש שביעי. כבר הייתי חודשיים בבית והתחלתי להתחרפן. בתחילת תשיעי הבנתי שזו בעיה אבל מקריאה באתר של כללית הבנתי שלוקח זמן עד שהתרופות עובדות ושלפעמים זה פשוט עובר אחרי הלידה. אז חיכיתי.
היו תקופות של שיפור, שחשבתי שהנה זה נגמר. יצאתי, הסתובבתי, עשיתי התעמלות. כל מה שממליצים. זה לא עזר.
האנשים מסביבי רק אמרו לי כל הזמן עד כמה החיים שלי טובים, להתרכז בחיובי ובגדול, תתאפסי על עצמך. ואני מצידי ניסיתי לשדר עסקים כרגיל. בזמן ההריון הייתי כל כך תלויה בעזרת הסובבים אותי שכבר ממש חיכיתי לשחרר אותם.
בינתיים עברו עוד ארבעה חודשים בהם אני נלחמת לצאת מהמיטה בבוקר, ומזל שיש שני ילדים גדולים ושמצליחים לנער אותי לזוז. אני חוזרת ובוהה בקירות.
אתמול, אחרי שהודתי ביני לבין עצמי שיש כאן צורך בעזרה חיצונית, הפסקתי למלמל לאנשים ששואלים שהכל בסדר. לא הכל בסדר.
הבעל מרגיש אשם שלא הכריח אותי ללכת לטיפול מוקדם יותר.
כשחברה התקשרה, בחוכמה של בעלת נסיון היא שמעה בין המילים את הקושי. זו היתה הפעם הראשונה שאמרו לי שזה בסדר שאני ככה. שאלך לטיפול וארגיש טוב יותר. והיא כאן.

אתן, בסיפורים ובמילים התומכות, הצלחתן לעזור לא רק לזו שביקשה אלא גם לי שקראתי בשקט.
תודה

שולחת חיבוק ענקי

מאחלת לך להרגיש טוב במהרה ולטפל בעצמך

אם את באיזור השרון, אשמח לבוא לעזור עם הילדים או להיות אוזן קשבת לפחות עד שאחזור לארה"ב.
&nbsp
כל הכבוד על האומץ לכתוב את זה-זה לא ברור מאליו

mykal

New member

כמה חבל לסבול סתם,
אני שמחה שהחלטת ללכת לטיפול.
זה יאזן ותוכלי לחזור לחיים רגילים.
זה לא עובר בפעילות כזו או אחרת, זה נגרם מחוסר איזון כימי --
שהתרופה יכולה להועיל, הפעילות והענין יעזרו לטיפול התרופתי.
מאחלת לך שתצאי מזה --והרבה נחת מהמשפחה.

mitmit11

New member

ריגשת אותי מאוד. אני מאוד התביישתי בהתחלה לכתוב קבל עם ותפוז על העניין הזה ואז הבנתי כמה זה חשוב, כמה חשיפה אישית יכולה לסייע לאחרות במצבים דומים וזו הסיבה שלפני בערך 4 שנים החלטתי לכתוב על זה.
כשקראתי שקבעת תור הצטמררתי. הלבד הזה והמחשבה שזה יעבור ויהיה בסדר מוכרים לי כל כך. שמחה לשמוע שעשית את הצעד הראשון ומאחלת לך תהליך טיפול והחלמה טובים.
אנחנו פה. ואני בטוחה שבעתיד המודעות שלך לעניין הזה תסייע לנשים אחרות בסביבתך.

שירהד1

Member
מנהל
דברייך ריגשו אותי מאוד, ואני חשה שטוב עשיתי,

שפתחתי את שרשור התגובה ההוא.
לפי התיאורים שלך, המצב נמשך מספר חודשים, ואכן טוב שאת פונה לטיפול.
מציינת, שלרוב, לא מספיק טיפול תרופתי, אלא מומלץ לשלב טיפול תרופתי עם שיחות.

שיהיה בהצלחה רבה!
שירה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

למעלה