דיכאון-ומאבק-גירושין

rhan1

New member
דיכאון-ומאבק-גירושין

בס"ד חנוכה שמח.. לא יודע למה הגעתי לכאן (ממש לא התכוונתי..) אבל..מי יודע..? אז ככה: אני נמצא בהליכי-גירושין שכפתה עליי אישתי-בנפרד מזה 4 שנים.. יש לי ילד בן 5 שמשמש אמצעי-ניגוח/סחיטה/הענשה בידי אימו שמקבלת את מלוא התמיכה החוקית לכך. הואיל ונרדפתי חוקית ואישתי ירדה-לחיי עם תלונות-שווא במשטרה/צווי-מאסר בהוצל"פ (בעקבות "תרגיל-משפטי")/הטרדת מעסיקי/זריקתי מדירת-המגורים/מעקב של משרד-חקירות וכו´..הכל תחת מעטה-חוקי וסיוע-משפטי יקר וצמוד ממנו נהנית אשתי האמידה. כמי שסובל מבעיית-בריאות חמורה שהתגלתה לפני 5 שנים ושמהווה את הסיבה האמיתית לעזיבת אשתי את הבית בהנחיית הוריה האמידים, אני לא מוצא מקום-עבודה. עבדתי כמורה-בתיכון עד תחילת-המאבק ועובר למועד זיהוי בעיית-הבריאות. גם קורסים-מקצועיים(במחשבים) אליהם נשלחתי ע"י משרד-העבודה: לא הצלחתי לסיים בשל הרדיפות וצווי-המאסר ותלונות-השווא על אלימות שיזמה אישתי-בנפרד. אני מדוכא.. קשה לי לקום בבוקר מהמיטה..אני מכלה את ימיי בשינה.. גם חיי-חברה אין לי..חברים ´טובים´..נעלמו עם התמשכות המאבק המשפטי.. מלבד משפחה קרובה..אין לי מעגל-חברתי תומך.. אין לי כסף..אין בריאות..אין חברים.. מה עושים?..אני מסרב להרים ידיים..בעיקר משום אהבתי לילדי-בכורי-יחידי אבל אין בכך די.. HELP!!

לריאן

קראתי את מה שכתבת ובלי קשר למי אשם או לא אשם טוב שאתה מחפש תמיכה גם כדאתה נמצא במצב קשה וטיבעי שתשקע בדיכאון וביאוש.למרות שהנסיבות הדרדרו מעבר לשליטתך(דבר שבהחלט יכול לקרות כי מה לעשות הרי יש דברים שלא בשליטתנו למרות שהיינו נורא רוצים)זכור שעדין יש לך את הדבר הכי יקר יכול להיות לאדם הילד שלך בשרך ודמך ובלי קשר למה שקורה בינך לבין אשתך/ גרושתך עליך קודם כל לשים אותו לנגד עיניך מנסיוני הדאגה למישהו אחר מחזקת ומעוררת לפעילות וחשיבה חיובית. שלך חנה גונן

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום ריאן..

סיפורך נשמע קשה וכואב.. עצוב לדעת שיש מחיר כל כך כבד להליך גירושין- מה עוד שילדך נפגע מאד- ושומעים כמה הוא יקר לליבך. בהליכים כאלה, צריך לגייס לפעמים את כל כוחות הנפש הקיימים בנו ולדעת- שיהיה לזה סוף. בסופו של דבר אתם תגיעו ליום המיוחל בו תחתמו על הסכם הגירושין הזה..ותהיה חופשי מהמלחמות.. ובנתיים- אתה מוזמן להשאר כאן, איתנו...לכתוב על הכאב, לספר לנו עליו, לפרוק אותו בכל צורה.. אנחנו נקבל אותך, נקשיב לך, לא נשפוט. נהיה איתך בכאבך. לעיתים, למצוא מקום שאפשר לעשות את כל אלה..זה מאד עוזר. היה חזק וברוך הבא למשפחה..

למעלה