דיכאון , חרדות כאבים וכל זה בגלל פעם אחת.

yossielyashar

New member
דיכאון , חרדות כאבים וכל זה בגלל פעם אחת.

שלום לכולם אני חדש פה בפורום , קוראים לי יוסי ואני בן 27 ההיתי גר בדירה בראשון לציון לבד כשנה ,פתאום בא אלי חבר שלא ראיתי כמה שנים ומפה לשם התברר שהוא עושה הרואין ,הוא ישן אצלי כמה ימים ואני כמו חמור ניסיתי את ההרואין גם כמה ימים וזה נימשח למסכת עינויים של 6 חודשים ,שברתי כריז לפני כמה ימים אני נקי מכל סם ב4 ימים ,אני מרגיש דיכאון שבא לי למות כאבים ברגלים ריקנות וחרדות,רציתי לשאול את המבינים פה האם התופעות האלה עוברות מתי שהוא ,הם מתישהו אני ירגיש נורמלי ,? רציתי לציין שההיתי משתמש בהרואין 2 גרם ליום בהרחה . אני לא יודע מה לעשות עם עצמי אני מרגיש ריקנות מוחלטת חרדות גדולות אני ממש שבר כלי אני לא רוצה לחזור לסם כי אני ממש לא יכול לממן אותו ואין לי כל למסכת העינויים הזאת יותר בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר תודה לכם אנשים טובים ....... סבל סבל סבל סבל מתי תלך ממני ?

yossielyashar

New member
אני בטוח בדרך הנכונה אבל....

קשה לי לבד אין לי אם מי לדבר אין לי על מי לשים כתף עצוב לי רע לי יש לי גלי חום וקור בגוף באופן בלתי נישלט ועוד משהו ששמתי לב אליו היתה בחורה שההיתי איתה בקשר שההיתי בסם ההיתי לא מי יודע מה אוהב אותה ,פתאום שאני לא אם זה אני מאוהב בא למות אני לא יודע מה קרה לי כל הרגשות מתפרצות לי אני לא שולט על הזה מה עושיםםםם ? מתי זה עובר?

ליוסי

אתה חייב אבל חייב ללכת לטיפול במרכז יום על מנת לעשות איזון בכל מה שאתה מרגיש אם לא תלך לטיפול מהר מאוד תימצא את עצמך חוזר לסם .כמו כן אני מציע לך ללכת לפגישות ב NA ואני אומר לך את זה מניסיון בהצלחה אוהבים אותך

ליוסי ../images/Emo24.gif

ליוסי חבר יקר ערב טוב ! דבר ריאשון ברוך-הבא לפורום,מין הסתם זה מה שאתה צריך להרגיש,ישתמשתה בסמים ואלו הם התופעות,יש לי מ"ס המלצות להמליץ לך,1,לא להכניס אנשים פעילים לבית,ובטח לא להיסתובב איתם,2,ללכת כל ערב לתוכנית מכורים-אנונימים בעיר מגורך,שם הכי טוב לבקש עזרה פיזית מאשר ורטואלית בפורום,ותמיד תימצה שם אוזן קשבת ומי שיעזור לך לפחות בשלבים הריאשונים של ההחלמה,אני מינסיוני יודע עד כמה זה קשה תחילת דרך,חשוב לי לציין שאני נפלתי לאחר מ"ס שנים של ניקיון ולעלות על יום נקי,לא היה לי דבר יותר קשה מזה,כיום עם המון אסירות תודה לכןח העליון שלי,ולחברותא אני נקי ומקבל ים של עזרה,עליי רק לבקש,חשוב לי יותר לציין שאני גאה בך,תמשיך כך,ולא חשוב מה קורה שום דבר בעולם לא מצדיק שימוש,מיכן אני שולח לך ים של חיבוקים,תמשיך כך,יישר כוח,וחשוב שתיזכור הכול מתחיל מיום אחד,ושלא יגמר לעולם,אוהבים אותך. שלכם באהבה. אסיר תודה. נ.ב. זה עובד רק ביחד.

ברוך הבא יוסי../images/Emo24.gif

גם אני בתחילת דרך, למרות שלא ממש מכירה את התופעות שאתה מזכיר. הקושי להביא יום נקי מוכר לי ואני מניחה שלכל מכור באשר הוא. כמכורה, אני יכולה לברך אותך על שהגעת הנה, ולחבק אותך
וירטואלית, אבל, יחד עם זה אני מניחה שאתה כמוני זקוק גם לחיבוק פיזי, ואולי יותר מהכל. מציעה לך לברר לגבי NA באזור מגוריך ולגשת לשם לבקש את העזרה שאתה זקוק לה. זה לא מחייב אותך לשום דבר מלבד לרצות להפסיק להשתמש. הכוח של החברותא הוא כוח ענק שאין לו תחליף בעיני, ואני מקווה לשמוע ממך בהמשך, חוויות מהפגישה הראשונה שלך, השניה והשלישית... מומלץ לגשת תשעים יום תשעים פגישות בכדי להתחיל עם החלמה טוטאלית, ואני מברכת אותך
להמשך הדרך. מעבר לזה, מצטרפת לדבריו של "אסירתודה"... לא להיפגש עם אנשים פעילים בשום מצב! תמשיך לבוא חבר יקר, אוהבים וזקוקים לך!

למעלה