דיכאון - עוד סיפור עצוב בגוף ראשון

דיכאון - עוד סיפור עצוב בגוף ראשון

בשבועות האחרונים כל דבר קטן גורם לי להכנס למין דיפרסיה עמוקה. אני בדיכאון -עולה ויורד- מתמשך וכל דבר קטן גורם לי לנחות לתוך עצמי... די שונא את עצמי, נגעל מעצמי. אפילו הגוף שלי גורם לי לדיכאון... אני מסתכל עכשיו על המראה ורק דבר אחד אני מוצא לנקודת זכות. השיער... אבל אני מבקר את עצמי על כל דבר... העיניים שלי כבויות. אני מכיר את העיניים שלי... לפעמים הם נוצצות ומתלהבות אבל תקופה ארוכה שהם כבר כבויות לחלוטין. הוא רצה לראות אותי מחר.. להביא לי משלוח מנות. לא תודה, מפלצת.

הכל ברור אלי

הקשר איתו, השיחות איתו, מורידות אותך שוב ושוב לאותם תהומות. לצערי הוא כבר נתן לך משלוח מנות, שמורכב מזיכרונות קשים ורגשות קשים שעלו שוב, מחדש בגלל שיצר קשר. תזכור רק אלי, מאיפה זה בא. ושהיית כבר במקום טוב יותר. שיש בך את היכולת לחיות טוב ולדאוג לעצמך. ויש בך את היכולת להדוף את הניסיונות שלו ליצור קשר ולשחק את המשחק של "לא קרה כלום והכל בסדר".

תודה על התגובה

אני זוכר מאיפה זה בא. אני לא יודע מה הוא רוצה לעשות, אם יש לו בכלל איזושהי אסטרטגיה שהוא הכין לעצמו בנוגע אלי. אני, בכל אופן, לא מתכוון ליפול בפח הזה. אני לא הולך להיות איתו בקשר ויהא אשר יהיה המחיר שאאלץ לשלם בגלל ההחלטה שלי... גם העובדה שאני לא קם וניגש לתחנת המשטרה להגיש כנגדו תלונה רשמית היא לא בגללו אלא בגלל שאר המשפחה.

בכל מקרה אלי

כדאי לברר שאין לו גישה לילדים נוספים... כי יכול מאוד להיות שהוא ממשיך במעלליו. אומרת לך את זה כי מבחינת הידע הקיים בתחום, זה מאוד נפוץ שאדם כזה ימשיך לחפש לו עוד ועוד קורבנות. כך שלאמירה "למען המשפחה" יכולה להיות גם משמעות כזאת...

למעלה