דיכאון עמוק

היי גרנית,
ממש היה עצוב לי להיתקל בפוסט שלך,
חשוב שתדעי מהיכן נובע הדיכאון שאת נמצאת בו.
חשוב שתשתפי אנשים שקרובים אלייך במצב שאת נמצאת בו ובתחושות שלך.

אם את לא מוצאת אנשים קרובים לשוחח איתם, את יכולה לפנות גם ל-

ער"ן באופן אנונימי באתר, בוואטסאפ 052-8451201, במסרון 052-9993544 ובקו החם 1201

לסה"ר באתר של העמותה, בוואטסאפ 055-9571399, במייל: https://sahar.org.il/email-assistance/

לעלם באתר של העמותה, בוואטסאפ 054-9424062, במייל: [email protected]

שיהיה בהצלחה!

מזה בדיוק נובע הדיכאון ,הורי נפטרו ,אני בת יחידה אין לי אף אחד בעולם ,הוא נובע מהפטירה שלהם והבדידות שלי אלו שני הגורמיםמ,ערן וצט סהר לא עזר לי כלל בכנות

EL LIE

Active member
מזה בדיוק נובע הדיכאון ,הורי נפטרו ,אני בת יחידה אין לי אף אחד בעולם ,הוא נובע מהפטירה שלהם והבדידות שלי אלו שני הגורמיםמ,ערן וצט סהר לא עזר לי כלל בכנות
אני מאוד מצטערת לשמוע שהוריך נפטרו.
גם אני בת יחידה ואני לא רוצה לחשוב אפילו מה יקרה כש... לא רוצה להגיד את זה אפילו.

יש לי שאלות ואולי אפילו קצת עצות, אבל אני לא יודעת אם את רוצה לשמוע את אלו או את אלו, כי לפעמים כשאדם בדיכאון הוא לא רוצה לשמוע כלום, אלא רק להישמע, אז אני אתן לך לקחת את המושכות... ואם תרצי לדבר כאן בשרשור או בפרטי, תני סימן.

תחזיקי מעמד ותהיי חזקה!

אני עצוב שהורייך מתו. החיים חשובים מאוד ועצוב שאנשים מתים, וגם קשה ועצוב מאוד לאבד הורים אהובים. נסי לפחות לשמור על שמחת חייך ולא לאבד אותה בגלל אובדנם. זכרי לטובה את הרגעים הנעימים שהיו לכם ביחד. השתתפי בחוגים ובמסגרות שמעניינות אותך, שם דברי עם אנשים ותמצאי חברים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גרנית יקרה,
יכולה רק לתאר לעצמי כמה הדיכאון מרסק..
כמה זה מייאש ששום דבר לא מצליח להקל מעט..
משערת שאחרי שהורייך נפטרו יש הרגשה שיש בתוכך בור ענקי שלא מצליח להתמלא..
מצרפת לך קישור לפודקאסט באתר שלנו בנושא דיכאון, אולי תמצאי שם דרכים להתמודד..
שולחת לך חיבוק סה"רי ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((יקרה שמנסה להילחם)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
שלך,
מתנדבת סה"ר

אני מנסה הכל אבל בכלל לא בא לי להמשיך ככה ,אני ממש ממש לבד וזה קשה ,אולי אם היה מישהו שקצת ידבר איתי אבל אין וכבר אין לי כוח להלחם לבד

למעלה