דיכאון/עצבים

lchaim

New member
דיכאון/עצבים

שלום רב, מאז שאני זוכרת את עצמי אני חשה עצב, חרדה, חוסר בטחון עצמי, חוסר שביעות רצון מגופי ובכלל וכיוצא באלה. אני אם חד-הורית (תרומת זרע) לשני ילדים ובת 45. נכון לעכשיו שתי בעיות מטרידות אותי במיוחד והן "עצבים"--אני מאד עצבנית ונוטה להתרגז, לצעוק ולפעמים לקלל. אף פעם לא נוקטת באלימות--ו"תקיעות"--אי עמידה בזמנים, פספוס החיים הטובים, חוסר מימוש עצמי. האם אני בדיכאון? אני חוששת מהתערבות ביו-כימית קלאסית ואין בכוונתי לפנות לרופאים פסיכיאטריםן, פסיכולוגים או פסיכותראפיים. האם ניתן לסייע לי? תודה רבה, נועה

דיכאון/עצבים

נועה שלום ניתן לעזור למי שרוצה לעזור אז בהחלט אני מאמין שניתן ואפשר לעזור לך. יש צורך לחזור אחורנית ולראות מתי באמת כל זה התחיל-ניתן לביצוע דרך רגרסיה לאחור בעזרת מדיטציה בדמיון מודרך.לראות מאיפה התחיל הכל ומשם להמשיך ולטפל. בריאות ורק טוב נ.ב. מצ"ב משהו קטן בשבילך אורן מזרחי

נועה שלום ותודה שבאת

הסיפור שלך כפי שאת מספרת אותו הוא לא קל, איני יודע אם תפיסת עצמך היא אמיתית או מסולפת, שכן ראיתי כבר נשים יפיפיות שבטוחות שהו מכוערות, רזות שנדמה להן שהן שמנות וכו'. נסיבות חייך העכשוויות הן קשות "ויושבות" על היסודות שנבנית מהם מאז ילדותך משך 45 שנים, זמן לא קצר לכל הדיעות. הומיאופתיה עשויה לעזור לך להתמקם מחדש, אך זה יקח זמן לא קצר, חודשים ארוכים ויותר. כלומר אין לבנות על ניסים ונפלאות. כשאת מתכוונת שאין בכוונתך לפנות לפסיכיאטר האם את אומר שמעולם לא ביקרת, לא נטלת תרופות כימיות, או אושפזת? אני אישית ובאופן עקרוני לא בעד פסיכיאטריה ותרופותיה, אך יש מצבים שהחיים קשים מנשוא בלעדיה. אם תרצי שלחי לי מסר אישי ונתקדם משם. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

למעלה