דיכאון של תחילת החורף

koval10

New member
דיכאון של תחילת החורף../images/Emo188.gif

שוב מתחיל החורף... עוד חודש וחצי שנה להלכתו של גיל. אנחנו מתכוונים להתיחס לתאריך הלועזי שזה 16.12 למרות שבאותם ימים לפני שנה היה מזג אוויר טוב, אני שוב חוזרת אחורה, הגשם מדכא יותר מדי. רק לחשוב שעוד היום לפני שנה היתה שבת רגילה, שקטה ומאושרת... הכנות לבית ספר, לגן, הכל רגיל לחלוטין... והיום הכל שונה, אני מסתובבת בבית כמו זומבי, אני מתגעגעת נורא... שוב המחשב של גיל לא עובד, אני כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הוא התקלקל השנה. לא סובלת חורף
במיוחד עכשיו...

דליה ח

New member
קשה להאמין שעברה שנה....

כל כך הרבה תהפוכות עברתם בשנה הזאת, זה נראה לא הגיוני לעבור כל כך הרבה סבל וטלטלות בשנה אחת. ובכל זאת זה קרה לכם ועמדתם בזה עם כל הקשיים. אתם בעיני משפחה לדוגמא. אנה, את בן אדם מיוחד, עדינת נפש, צנועה, ומלאת חוכמה. את זה אני יכולה להגיד מהכירות אישית , קצת יותר מהאחרים כאן. אני יודעת איך זה להרגיש כמו זומבי, זה יכול להטריף את המוח, ואני מזדהה עם הכאב שלך.......................דליה

eaz1514

New member
אנה, אנחנו הולכות יד ביד ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

גם לי תחילת החורף והגשם מציפים בזכרונות ותונות שאף אמא לא הייתה אמורה לזכור. תחילת ההדרדרות החלה בימים אלא ממש לפני 6 שנים. רונן הורדם והונשם. רונן נפטר ב-28/1 האזכרה לפי הלוח העברי השנה יוצאת ב-20/1 כך שהיאוש נמרח על פני יותר משבוע........... אנה יקירתי, שתינו חזקות, נעבור את זה זה חוזר על עצמו שנה אחרי שנה וזה יחזור כל חיינו. בואי נתרכש בחיובי בינתיים, יש עוד הרבה זמן לדמעות ולדכאון.
אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
קודם כל חייבת להסכים עם דליה

את אשה מיוחדת וחזקה ומרשימה ביותר, עם כל הקושי והגעגועים והכאב העצום, כולנו יחד נמשיך הלאה, נתמוך ונחזק ברגעים הקשים ונשמח ברגעים השמחים. אלה הם חיינו.

גל213

New member
אנה גם אני באותה הרגשה

כל כך קשה לי ,הגעגועים האינסופיים .היום ראיתי שלעומר המכנסיים קטנים וקשה לי לתת לו את הבגדים של מור הבגדים האחרונים שלבש בחורף 2008. גלית

koval10

New member
../images/Emo51.gif לכל המגיבות

נורא קשה לי להיות בבית, למרות שעידו הקטן מעסיק אותי כל הזמן, אבל הראש יותר מדי פנוי למחשבות. ויש גם שעות שאני לגמרי פנויה, כשהוא הולך לשון בצהריים, גם דניאל חוזרת מבית ספר, אוכלת והולכת לנוח, ואני נשארת אחד לאחד עם כל המטען. אני גם די נמרחת, ולמרות שיש המון עבודה בבית לפעמים לא עושה כלום. היום החלטתי לטפל בכל הארונות, לסדר, לזרוק את מה שלא צריך וכו'. עידו בטח מאד יעזור לי
מחר יום הולדת לאולג בעלי. הוא בן 45 ולא מוכן לשמוע על לחגוג. האמת, לא מתאים. היום יום חורפי במוחד, קר בחוץ וקפוא בנשמה
במבט לאחור אני בן אדם אחר לגמרי, כאילו רואים את הקו המחלק את החיים שלי לשניים: לפני ואחרי. אוףףף, שיבוא כבר הגשם, כי השמיים "בהריון" לעושים לי טוב בכלל

גל213

New member
אנה

מזל טוב לבעלך,אני כל כך מבינה שאין חשק לחגוג גם לי היה יום הולדת לפני שבועיים ולא רציתי לחגוג ולעומר היה יום הולדת עשר הבאתי עוגה לקבוצה בכדורגל ולכיתה הוא רצה מסיבה לכל הכיתה אבל לא היה לי חשק לזה הוא קיבל במקום זה מתנה גדולה יותר. אני יודעת שזה לא פייר הוא צריך לחגוג ימי הולדת אולי בהמשך החיים יהיה לי יותר כוחות נפשיים גלית

חיה אש

New member
../images/Emo201.gifאנה היקרה ,

מזל טוב ליום ההולדת , יכולה להבין את חוסר הרצון לציין את יום ההולדת לי במהלך השנה הראשונה היה יום הולדת 50..... גם את יום הולדת הבא לא אחגוג ... את יום ההולדת של הילדים חגגנו בבאולינג , לא יכולתי לקחת את זה מהם כי הרי הם , הם אלה שמחזיקים אותנו .

למעלה