דיכאון#1

דיכאון#1

באמת שרציתי לצאת לסדר פסח המטופש הזה, אבל אני פשוט לא יכולה. לא כשכל הבגדים היפים שלי מסרבים לעלות עליי כשהם מגיעים לירכיים שלי, ולא כשכל החולצות השמחות שלי חושפות זוג חתיכות בשר שמנות , שהם המותניים שלי. באמת שאני לא יכולה. מאז השנה שעברה עליתי עליה היסטרית של 20 קילו לערך...קצת יותר. כל ההתחלה של היום הזה בכלל הייתה מחורבנת, אבל הכל הסתדר בסוף והייתי בטוחה שהנה-אני מתקרבת לאנשהו, והכל הולך להיות שקט. אתמול שמתי לב שבחפיסת הכדורים נשאר רק כדור אחד. אבא היה שקוע בקריאת העיתון שלו באותו זמן, וכשאמרתי לו את זה האדיוט הזה ענה לי ב"אה" טיפשי. ניחא, חשבתי שיש לאמא עוד כדורים. אני חיבת אתם, לא אכפת לי למה, הם התקווה האחרונה שלי להוריד במשקל השנה. לא אכפת לי מה ההשפעה שלהם. אכפת לי שהם גורמים לי לאכול אולי תפוח וקערת סלט דל שומן ביום, ולהיות מאושרת מזה לגמרי. מה אני אעשה בלעדיהם?! אני לא יכולה!!! בסוף , אחרי תחינות רבות אבא השיג מהמרפאה המקומית 3 כדורים, , וביום שישי הוא ייקח חפיסה חדשה. נוסיף את זה שפיתחתי הצטננות, ואני מרגישה דיי רע במיוחד כשאני יוצאת לשרוף קלוריות. חשבתי שהכל יסתדר. בסוף נרגעתי כששמעתי שהוא השיג את הכדורים. יצאתי לצעוד, עשיתי כושר. אבל ידעתי שאותו רגע לפני בחירת הבגדים יפיל אותי! אני ידעתי! איך הוא לא יכול?! כשאין לי בכלל בגדים, כי כבר לא קונים לי, וכל מה שיש לי זה מכנסי פוטר וג'ינס פיל אחד , שאני הולכת איתו לכל מקום....הייתה בי תקווה שמשהו אחד יראה עלי טוב, וזה לא קרה. אבל עכשיו לכי תסבירי את זה לאמא, שחושבת רק על זה שזה בזבוז של מזון מחורבן שאחרי זה יאגר אצלה בבית .. היא לא יודעת שהיא נוטעת בי את כל חוסר הביטחון הזה. כל כך בא לי לאכול עכשיו משהו, יש שוקולד במקרר, באורח פלא. הם יצאו סוף סוף לסדר, ואני לבד. אני רוצה לעלות על משהו ולטרוף אותו, ולקנח בעוד משהו, אבל לא רוצה. אני אקח את הכדור שאבא הביא ואקווה לטוב. אפשר לקרוא לזה סוף טוב, תלוי איך מסתכלים על זה. לקחתי את הכדור, אבל למרות הכל הרצון לאכול משהו לא עבר. חשבתי שאני אעבור את זה בגבורה ואסתפק בכרוב. לא הסתפקתי. לקחתי פרוסת עוגת גבינה. בסדר, אפילו לדעתי הבולמוס הזה לא היה גדול במיוחד, ואני מתכננת לשרוף את הכל בצעידה קלה עוד מעט. בסדר, שאליו הלכתי בסוף, לא אכלתי כלום. אפאחד לא שם לב, כמובן. אמא חילקה לי אזהרה לא לאכול קנדעלך. אחותי הרזה עד אימה "עלתה" על הסיבה מדוע לא אכלתי, והמציאה תאוריה שטרפתי את חצי המקרר. לא כל כך מדויק, אבל חפיף. אני שונאת עכשיו את אמא יותר מכל דבר אחר. ואני שונאת את הכרס ואת הישבן שלי. אמא שלי היא היחידה שאומרת שאני שמנה. אפאחד אחר, גם כשהוא רוצה לפגוע בי, לא אומר י שאני שמנה. אני לא כל כך שמנה, אבל אמא שלי אומרת לי שאני כן. אמא שלי, שתפקידה לטוע בי בטחון, אהבה, והערכה עצמית אומרת שאני שמנה. אם היה לי אקדח הייתי יורה בה. נשבר לי כבר מהאכזבות האלו, אני אומרת לכן.

GeForce 5

New member
אל תתני לאף אחד לפגוע בך ../images/Emo26.gif

ride on the light baby, just like your name says חמודה, כמה עצוב לי לשמוע אותך הלילה, מהרהרת ככה... עיינתי קצת בכרטיס שלך וראיתי שאת בת 15, אבל אני לא אהיה אבא ואגיד "מה את דואגת את כולה בת 15, כל החיים לפנייך... בלהתבלה". אני רק אגיד לך שאת צריכה לאהוב את עצמך וזה הכל, תעשי מה שתחליטי ואם החלטת לעשות דיאטה, כי זה מה שיגרום לך לחזור ולהרגיש טוב, אז זה מה שתעשי! אל תתייחסי לאף אחד, גם לא לאמא שלך, את תעשי מה שאת רוצה לעשות. ואני חייב להוסיף (למרות שהבטחתי...) את עדיין בת 15, אני יודע איך זה שאומרים לך את זה, כי גם לי היו אומרים, אבל תסתכלי על זה מנקודת מבט כזו: בעוד כמה שנים (ולא הרבה, תאמיני לי...) את תצחקי על כל זה, לא יעניין אותך מי אמר לך מה ומי חשב עלייך מה... אני אומר לך את זה כאחד שעבר הרבה שינויים בחיים שלו, החליף את כל החברים מס' פעמים, תחשבי קדימה, יכול להיות רק טוב... אז קחי אויר ותעבירי את מה שנשאר... ושיהיה לך חג פסח מדהים
ולסיום משהו שאמרו Pink, אפשר להסתכל על זה גם בדרך חיובית...:
Long you live and high you fly And smiles you'll give and tears you'll cry And all you touch and all you see Is all your life will ever be​

../images/Emo24.gif

יקירה
. אני יכול לתת עצות של אבא, אני יכול לתת עצות של מורה או יועצת אבל כולם לא שווים כלום שאת בכזאת בעאסה, אז אני רק אתן
גדול, ועוד
וכמו שכתבו לך למטה הכי חשוב לאהוב את עצמך. את בחורה מקסימה, את כותבת יפה ומאוד רגישה, אם אמא שלך לא רואה את זה זו בעיה שלה, אם תתיחסי לזה כמו בעיה שלה ולא שלך, אולי יהיה יותר טוב?. בכל מקרה הנה עוד

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מבין מה גרם לך לבוא לפרוק את כל החרא שלך פה בפורום פינק פלויד, אבל אני מאוד שמח שעשית את זה כי תמיד צריך איזשהו מקום לשחרר. אני יגיד כמה דברים וגם ישלח יותר מאוחר מסר.. 1. מראה חיצוני לא חשוב בכלל. מה שמשנה זה מה שבפנים ובטח תגידי משהו כמו "אבל עם איך שאני נראת אף אחד אפילו לא יתקרב אלי" ואז אני יגיד "את תתפלאי איזה מרחק אפשר לראות יופי פנימי. ואז אני יתן לך חיבוק גדול
. 2. צריך לנצל את המיטב מכל מצב. אם היה לך חרא של מצב רוח ולא התחשק לך ממש ללכת לסדר ובכל זאת היית צריכה ללכת אז תגיעי לשם ותנסי לראות את הדברים הטובים במקום הרעים. את שם, אם כל המשפחה, שאולי היא לא תמיד תומכת אבל תמיד תיהיה קרובה. חופש עכשיו ואת יכולה לעשות כמעט כל מה שבא לך. תנסי לצחוק עם מישהו מספר בדיחה, לא למנוע חיוכים בכוונה, לא לעשות דווקא ולנסות להפיק מהמצב הכי גרוע קצת טוב. אז הינה חיבוק גדול והמון אהבה: |חיבוק
ותקווה לימים טובים יותר. לסיום: Shine on you crazy diamond

ילדה...

אני כלכך..אבל כלכךכלכךכלכךכלכך מבינה אותך שאין לך מושג עד כמה.. באמת, הימים האלה, שצריך לעמוד מול הארון ולהתמודד עם המפלצות שבתוכו, זה נורא.. והכדורים האלה, לא ניראה לי שהם ממש עוזרים, הרי אמרת שעלית משו כמו 20 קילו..
האמת היא שיש לי המון להגיד לך, המון המון, כולל עצות [מאחת שעברה ועדיין עוברת בידיוק את אותו הדבר..] אם בא לך לשמוע.. אבל זה באמת לא המקום ולא השעה.. אז את השאר אני אומר לך במסר וזה טוב שפרקת את הכאב הזה מי שלא חווה את זה, אולי לא יבין מה כלכך כואב בזה, וכמה המראה החיצוני, [עם כל החשיבות המעטה שלו בתיאוריה]כן משחק תפקיד חשוב בעיניים של 'דביבונים'... אז יקירתי..תהיי חזקה, אל תתני למילים של אפ'חד להפיל אותך.. ועוד דבר קטן, בקשר לאמא שלך, גם אני הייתי בסיטואציה הזו, לא פעם, והגעתי למסקנה, אחרי שיכנועים עצמיים די רציניים, שהיא אומרת את זה רק כי אכפת לה, כי היא יודעת שאני שונאת את איך שאני ניראית, ושאולי זה הדבר שיגרום לי לעשות סוייץ'..אז את מבינה שאולי היא אומרת את זה כי באמת אכפת לה, והשאר כנראה אדישים, או לא רוצים לפגוע, אבל זה יותר פוגע מאשר האמת... טוב, נסחפתי קצת.. הכי חשוב שתאמיני בעצמך.. שיהיה לך החג הכי שמח שבעולם

יאאא איזה מטומטמת אני!

פדיחחחחה, זה היה אמור להיות, כמובן, לפורום אחר...

electricGirl

New member
בקטנה אחותי

אני בטוחה שגם אנשים ששומעים פינק פלויד יכולים להזדהות עם זה לא? תשמעי כשהייתי בת 15 הייתי בטוחה שאני הכי שמנה ומכוערת בעולם ( כן כן גם ההורים המרעילים שלי נורא תרמו להרגשה הזאת) ואת יודעת מה היום כשאני חושבת על זה לא הייתי שמנה בכלל!! הכל היה בראש שלי אני אחושרמוטה פוסטמה אבל חפיף העיקר שהיום אני מרגישה סבבה ויודעת בדיוק מה אני שווה (לא שאין לי תדכאונות שלי אבל זה כבר לא קשור לצורה חיצונית). תקשיבי לי, זה נכון שהרבה פעמים מסתכלים על ההורים כאילו הם אלוהים או משהו כזה כי הם ההורים ואם הם אומרים הם בטח יודעים....אבל בעצם...הם רק בני אדם. אנשים רגילים שיום אחד התחתנו והביאו ילדים. אף אחד לא לימד אותם איך לחנך אותם ואיך לדבר אליהם...איך ומה ללמד אותם. אז גם להם יש תחיים המפוספסים שלהם ואת הקריזות שלהם והרבה פעמים הם מדברים שטויות מה לעשות. הרעיון הוא לדעת מתי להתעלם מהם ולהקשיב ללב שלך! (גם כשהם אומרים שמוזיקה לא תוביל אותך לשומקום ואתה מבזבז תחיים שלך ותהיה תלוי בהם כל החיים וצריך כסף וללמוד ו....טוב הבנתם תרעיון). בטח לא משנה מה יגידו זה לא ישנה מה שאת מרגישה מבפנים אבל מקווה שזה שינה לפחות קצת. ותזכרי שזה עובר עם הזמן (באמת!)

ThePiper

New member
עצה

אולי זה יעזור לקצת זמן אבל לי זה עוזר: כשאת לבד וממש בא לך לאכול שימי מוזיקה ופשוט תתפרעי בלי להתייחס לכלום. זאת גם דרך נהדרת להתפרק ולעשות ספורט כייפי. מקווה שזה יעזור לך

../images/Emo26.gif

את לא היחידה שההורים יושבים לה על השכל. תאמיני לי. תמיד כשאני מרגישה טוב עם הגוף שלי ישר הם מעירים ששמנתי וכאלה דברים, ומורידים את הביטחון. וכשאני מרגישה ששמנתי אז להפך, את נראית טוב וכאלה דברים. תעזבי את מה שאומרים. תרגישי טוב עם עצמך דבר ראשון. את תצליחי להוריד במשקל רק אם תרצי, אבל את צריכה לדעת שזה ייקח זמן. תמשיכי עם ההתעמלות, ותאכלי מעט פחות, תחשבי מחשבות חיוביות ותראי שתהייה לזה השפעה טובה עלייך, ואת גם תרדי במשקל, ותיראי הרבה יותר טוב.

נימרודל

New member
תראי.

אני מבינה גם לי היו בעיות כאלה, והתגברתי. עדיין אני לא דקיקה אבל אני בסדר. אבל אני רוצה להיות דקיקה ויש לי גם אסטמה וכשאני רואה את ה"מקובלות" הדקיקות רצות ורוקדות בשיא החן אני מקנאה. ואני לא יכולה לרוץ, ואני אפילו לא יכולה לישון אצל "חברות" כי זה עושה לי התקפים. ולפעמים ההורים שלי גם לא תומכים, ואז הם באים וקונים לי משהו. אבל את תראי אייך שבקרוב, ממש בקרוב הכל יסתדר. ואם לא קחי חיבוק ונשיקה והמון אהבה, ותראי שלפעמים החיים שמים מכשול אבל הכל לטובה, וכמו מישהו שאני והבת אבל הוא לא אוהב אותי אומר: " זה מחשל..." והוא צודק.

היי את בטח לא כ"כ נוראית

אני דווקא אוהב מלאות(ואני לא סובל אנורקטיות, לראות עצמות זה דבר דוחה פחד)

למעלה