דיכאון

דיכאון

היי לכולם... אני חודשיים אחרי ניתוח הטבעת וירדתי רק 8 קילו!!!!!! אני סגורה כבר6!!!!!!!!!!!!!! מה עושים???????????????

אופירA

New member
מנהל
ממשיכים בסבלנות

איך איכות האכילה שלך? איך הרעב ואיך הכמויות? מכרה שלי ירדה בקצב הזה (עם היתקעויות) במשך חצי שנה. אחרי חצי שנה התחילה לרדת בקצב מהיר, ואחרי שנה וחצי ירדה כבר 70 ק"ג, וממשיכה לרדת בקצב מהיר. תמשיכי להסתגל לאט לכל סגירה, ולהמשיך לסגור כל חודש 1 או 1/2. לא יותר, כי 6 זה כבר הרבה ובסגירות הגדולות צריך לסגור מעט מעט כל פעם ולהסתגל, אחרת עלולים להיחנק ולהקיא הכל.

סגירה שניה

בסגירה הראשונה סגרו לי 5 ובסגירה השניה עוד 1. אני עדיין מרגישה רעב ,כמות האוכל שאני מצליחה להכניס פחתה ועדיין ירדתי רק 8 קילו. מייאש......

אופירA

New member
מנהל
תקראי אחורה בפורום

יש אנשים שסיפרו שהשובע הגיע להם רק בסגירה של 7.5-8, ולא לפני. חבל להתייאש בגלל תהליך נורמלי ובריא, שבו הגוף מנסה למנוע את הירידה במשקל ככל יכולתו בהתחלה, עד שהוא נשבר ולא עומד בהרעבה המתמשכת. חודשיים זה התחלה התחלה. זה חודשיים, שמתוכם חודש אחד שימש להחלמה מהניתוח, וחודש שני לתהליכי סגירה שעדיין לא הגיעו לסיומם. זה בעצם עוד לא התחלה, זה לפני ההתחלה. כבר התייאשת?

zoo101

New member
לא מבינה למה את בדכאון

8 ק"ג בחודשיים זה יפה. במצב רגיל ללא טבעת את חושבת שהיית יורדת 8 ק"ג בחודשיים? טבעת זה לא קסם עשית וקמת בבוקר רזה. סבלנות. לי לקח לרדת עם טבעת 25 ק"ג בשנתיים אבל אני כנראה לא דוגמא. בכל מקרה סבלנות סבלנות סבלנות. בהצלחה!

קובי d1

New member
ירידה במשקל

ירדת רק 8 ק"ג בחודשיים ,ירידה מצויינת ,מה רע בזה ,למה ציפית לירידה של 20 ק"ג בחודש. מה עושים ממשיכים באותה דרך אוכלים מאכלים שלא יהיו עתירי קלוריות ,לא מנשנשים ,ואז הירידה תימשך על להגעה ליעד או קרוב ליעד סוגרים את הטבעת בצורה חכמה ונבונה תוך הקשבה לצרכי הגוף,,לא להגיע למצב של הקאות ,ולא להגיע למצב של חוסרים בויטמינים ,שיגרמו לנשירת שיער ולעוד הרבה בעיות אחרות. שם המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת. בהצלחה סופשבוע טוב קובי

למעלה