דיכאון

furret

New member
דיכאון

שלום,

אני מחפש טיפול עבור דיכאון, מעוניין לשרש את הבעיה מהמקור (ולא רק להקל).
עברתי טיפולים ושיטות שונות במשך עשור. פסיכותרפיה, תרופות שונות. בשנה האחרונה התחלתי להיפתח גם לטיפולים אלנטרטיביים.
עשיתי ויפאסנה, ניסיתי טיפול של המסע (השיטה של ברנדון בייס), ריברת'ינג ואיזה טיפול אנרגתי בשם DNA activation. שום דבר לא הועיל, אפילו לא בשביל להקל.
האמונה שלי היא שיש לחוסר המשמעות שאני מרגיש שורש בנפש שלי, ושהשורש הזה הוא פתיר, ולא שאני חווה כאב או קהות חסרי משמעות וחסר היגיון. האמונה שלי היא שמדובר במחסום שיש לו סיבה, ושאחרי שהמחסום הזה יטופל יוכל להיפתח אצלי אושר גדול - הגוף/הנפש שלי מנסים להגיד לי משהו, ואני צריך לשמוע.
אבל אני לא יודע איך. והשיטות שאני מנסה פועלות עלי כמו בולשיט. והייאוש מרסק אותי מבפנים.

עזרה?

yoelnd

New member
דיק בדק

היי
על פניו - אפשר להמשיך לנסות שיטות ומגוונות כמו פרחי באך? קלפי מודעות? ושילובם, צמחי מרפא מערביים? בדיקת התזונה שלך? ותרפיית המגע על סוגיה?
ואינטגרציה של כל הנ"ל במינונים ובכמות הנכונה.

הומאופטיה ברמת תמצית אם? ועד גילגול נשמות? פותרי חלומות? מגידי עתידות? והיד נטויה......
לכן המלצתי להגיע למטפל שיש בו את רוב השיטות הנ"ל (בפיסקה הראשונה - נטורופת) ולהתחבר - ולהתחיל בתהליך ולתת זמן כי אין פלאים מיידיים!
בבריאות טובה,

כיווני מחשבה

לדיכאון יתכנו שורשים פיזולוגיים:
ידוע שהורמונים שונים משפיעים על מצב הרוח והנפש.
טיפולים תרופתיים רבים באים לחקות ולתסף חומרים שיחליפו אותם.
כמו כן, לרקמות הגוף יש זיכרון לארועים שלרוב לא נדע אותם ובעזרת המגע ניתן לעורר ולשחרר.
היות וניסית טיפולים הקשורים בדיבור, מומלץ לנסות כיווני טיפול במגע ה"עוקף" את השכל והידע. טיפויל מגע יכולים להגיע לרבדים הלא ידועים ולעזור שם בשינוי.

מוזמן להכיר את הקרניוסקרל (התחום בו אני עוסקת) .זהו טיפול במגע עדין הבא לעודד את התנועתיות הפנימית בגוף ולאזן ברמה הפיזית והנפשית.

beigl

New member
לא ההיתי במצבך. כך שהעצה די מוגבלת אבל שווה לנסות

יש ספר מדהים "אדם מחפש משמעות" שכתב אותו ניצול שואה פרופ' ויקטור פרנקל שמו שהיה בכמה מחנות השמדה הכי גרועים והצליח לשרוד.
בתוך כל התופת הזאת היו לו כוחת הנפש להתבונן באנשים סביבו ולהגיע לתובנות איך ולמה שרד מי ששרד ולמה נכחדו אנשים שלכאורה נכנסו למחנות עם נתוני פתיחה טובים יותר.
הספר די קטן אבל אותי הוא הדהים ומפעם לפעם אני חוזר וקורא בו

יעל ND

New member
ל-furret

קודם כל, אני לא פסיכיאטר, וזאת נקודה מאד חשובה.
ועד כמה שידוע לי,אין בין אנשי הפורוםנכוןלעכשיו פסיכיאטרים.
לכן, אם אכן מדובר בדיכאון קליני, שזוהי בעיה פסיכיאטרית, לא הגעת למקום הנכון: אין לכנו הכשרה לא לאבחן ולא לטפל בדיכאון קליני. ואם לא מאבחנם אותו - הוא ילךויחמיר ואז הטיפול בו קשה ועם תופעות לוואי קשות. אתה צריך את זה?..

אם, לעומת זאת מדובר בהרגשת הריקנות - אז אולי החיים שלך באמת ריקים בתוכן? וצריך למלא אותם ולהרגיש סיפוק, להרגיש שאתה עושה, או לפחות משתדל לעשות,את הדבר הנכון.

האם אתה יודע למה באת לעולם?
האם אתה עובד על זה?
האם אתה עובד על המידות שלך?
האם אתה נשוי ושקיע במשפחה שלך? בבניית זוגיות נכונה ואמיתית?
האם אתה משקיע בחסדים? או שאפשר יותר?...
אפשר להמשיך אין סוף. תחשוב כבר לבד.
העבודה בעולם הזה כ"כ גדולה, שאין מקום לריקנות.
אל תבזבז את הזמן. התקופה שאנחנו נמצאים פה קצרה מאד, זה רק נראה שיש זמן. אין. תעבוד עכשיו, כי אחר-כך יהיה מאוחר.

הילינג חכמת הלב

שלום רב,

פיתחתי שיטה שמאפשרת לי לשפוך לך אור על נקודות חשוכות על מנת שתוכל להבין את התהליכים שאתה עובר. להתבונן ולגלות את מה שלא ראית עד עכשיו לקבל כלים חדשים להתמודדות ולמצוא את התשובות לשאלות שמטרידות אותך.
גם אתה תוכל למצוא לך קצת שקט, לתת ללב שלך להיפתח ללא חשש, ולהיזכר כמה אתה טוב ולהחזיר לנשמה שלך את השקט והשמחה.
בברכה
אורלי זיו הילינג חכמת הלב

למעלה