דיכוי שחלתי ע״י lucrin 11.25

דיכוי שחלתי ע״י lucrin 11.25

הי בנות
אני מגיעה לכאן מפורום פוריות....אמנם אין לי אנדומטריוזיס, אבל בר חווה חושב שהצעד הבא הוא לעשות דיכוי שחלתי עם לקורין ל 3 חודשים ואחכ להתחיל לקבל הורמונים חיצוניים... וזה כדי לדכא את השחלה , שלא תפריש הורמונים. ובתקווה שזה יגביר את איכות הביציות שלי....
מישהי מכן עשתה דיכוי שחלתי ?
אני ממש מפחדת מתופעות הלוואי ומזה שזה אולי יכול לדפוק את המערכת שלי.....
אשמח לטיפים ממי שעשתה את זה....

תודה :)

aa02

New member
אני חושבת שזה אותו הדבר

לאחר הלפרסקופיה שעברתי ולפני התחלת טיפולי פוריות לקחתי דקפפטיל 3.75 על מנת לדכא את המערכת ההורמונאלית כדי לנסות ודכא עוד קצת את האנדו׳.
תופעות הלוואי יכולות להיות כמו תופעות של אישה בגיל הבלות לרבות גלי חום, כאשר אצלי זה התבטא בעיקר בעליה במשקל (דבר שלא קרה לי עם ההורמונים האחרים של טיפולי הפוריות). אצלי גם לקח יותר מ - 3 חודשים עד שהמערכת ההורמונאלית חזרה לתפקד, אך אני לא יודעת להגיד לך לגבי ההשפעה של זה ספציפית על השחלות והאם אכן משפר את איכות הביציות.
אני כן יכולה לומר לך כי רופא הפוריות שאליו עברתי סרב לתת לי דקפפטיל (כולל פרוטוקול ארוך שטוענים שמומלץ לבנות האנדו׳) כי הוא טען שעשוי לדכא יותר מידי את המערכת ההורמונאלית, אבל בהחלט יכול להיות שאמר זאת לאור גילי והתגובה השחלתית הלא מדהימה שלי

אגב, אצלי הפרוטוקול המנצח ששיפר גם את איכות הביציות היה עם אלונבה ומנופור.

תודה על התשובה...שאלה קטנה

כשאת אומרת "לקח יותר מ 3 חודשים עד שהמע' ההורמונלית חזרה לתפקד" אז מתכוונת שחזרה לתפקד לבד באופן טבעי? או שנתנו לך הורמונים (זריקות) ולא הגבת אליהן כלל ?

aa02

New member
אכן כן

אצלי המטרה באותה עת היתה לגרום לעוד ריגרסיה במוקדי האנדו׳ ולאו דווקא בהקשר של שיפור איכות הביציות או כחלק מפרוטוקול טיפול. בנוסף, הייתי לפני סבב ראשון של IVF ולכן רציתי לנסות את הסבב הזה במחזור טבעי דבר שדורש כי המערכת ההורמונלית תחזור לתפקד לבד.
את יכולה לשאול כמה שאלות שבא לך ואם אדע לענות אשמח לסייע.

למעלה