דילמה , אמנם התכנית שלי הוגשה אבל

דילמה , אמנם התכנית שלי הוגשה אבל

יש לי מחשבה שניה לגבי הקומה השניה . מעל המטבח שלי מתוכננת גלריה , בכדי שיהיה אפשר לראות את הסלון מהגלריה החלל שבתוכו נמצאת הגלריה הוא גדול חשבתי לצמצם אותו על ידי קיר גבס פנימי אבל לאחרונה על לי רעיון לעשות לגלריה גג משופע עם רעפים . אשתי אומרת שהשינוי יהיה יפה אב יש לה הסתייגות מכך שהגג יהיה מרעפים בלבד , היא רוצה באיזור אשקלון אך ורק גג בטון , למרות שזה רק חלק קטן מהבית . יש אפשרות לצקת גג משופע מבטון . אז מה דעתכם השינוי יהיה יפה יותר או להשאיר את התכנון המקורי . הנה התכנון המקורי .

fireman

New member
בשום פנים ואופן לא!

אף פעם לא שופכים גג רעפים אל גג שטוח. סובב אותו 90 מעלות אם אתה מתכנן את השינוי הזה.

אם פי 3

New member
כל המים ינזלו לך למרפסת

או גרוע מזה - על הפרגולה (שאני לא יודעת אם היא מיועדת לעמוד בעומסים כאלו)

fireman

New member
אז תוותר על זה....לא בא בחשבון.

אצלי בבית יש גג משופע כזה בסלון אבל נשפך לכיוון החזית כמובן שהוא בנוי מבטון (23 ס"מ - תקרת צלעות) ומעליה רעפים.

suneli

New member
אין מה להשוות

לטעמי התכנית השניה (זו שלא הוגשה) הרבה יותר יפה. הבית הרבה יותר מעודן וחנני. בוורסיה הראשונה הוא נראה קצת בלוקי מידיי. הגג המשופע הופך את הבית מסתם עוד בלוק לבית יותר מעוצב (במובן החיובי של המילה....).

iditha

New member
גם לדעתי התוכנית המקורית עדיפה

הגג המשופע נראה לא כל כך שייך מבחוץ. מה שיותר חשוב לדעתי זה האם יש הבדל של איך זה ייראה מבפנים - אני לא כל כך מצליחה לדמיין את זה ...

מבפנים זהוא לעת עתה חלל ריק ומיותר

אולי במקום גג הרעפים אני אעשה קיר גבס משופע בתוך חלל הגלריה . גג הרעפים מבטל את האפשרות להגדיל את הגלריה לחדר בעתיד , אבל זו אפשרות רחוקה מידי כעת .

אם פי 3

New member
קיר גבס, אבל למה משופע?

תקטין את החלל לגודל החדר הרצוי לך, באופן הפיך.

למעלה