דילמה.. אשמח אם תוכלו לעזור

omrip22

New member
דילמה.. אשמח אם תוכלו לעזור

שלום לכולם:) אני חושב מה להתחיל ללמוד השנה לתואר ראשון ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם נסיונכם: אני מאוד מחובר לטבע ולאיכות הסביבה ואני מאוד רוצה לעבוד בתחום. (אם במחקר או בגופים אחרים) אילו תארים יכולים להיות קשורים והאם אני אמצא בכלל בתחום כזה עבודה? לדוגמא מחקר בנושא אפקט החממה נראה לי מעניין מאוד. הבנתי שביו טכנולוגיה סביבתית קשורה לכך. האם זה נכון? תודה רבה!

בוקסה

New member
ראיתה את התגובות להודעה הקודמת שלך?

לגבי ביוטכנולוגיה סביבתית, הקשר שלה דוקא לאפקט החממה נשמע קצת מאולץ אבל לא נראה לי שזה הפורום הנכון לברר זאת. לגבי ביוטכנולוגיה בכלל, קודם תנסה להכיר את המקצוע ואת מסלול הלימודים כמה שניתן, כמו שכבר המלצנו לך, כדי להחליט אם וכמה זה מתאים לך. אבל עד כמה שאני רואה, ביוטכנולוגיה זה הדבר הלוהט היום ויש לכך יותר השלכות שליליות מאשר חיוביות מבחינתך, בגלל שזה הדבר הלוהט כל העדר נוהר לשם ואז תנאי הקבלה קשים יותר, קשה עוד יותר להתקבל לתארים מתקדמים, קשה מאד למצא עבודה והתחרות בתוך החוג אכזרית, דבר שמוציא את היופי שבלימודים תחשוב על זה

omrip22

New member
אז בעצם:

אז מה לדעתך ניתן ללמוד שיהיה קשור לנושאים סביבתיים וגם יתן עבודה? חשבתי על הנדסת הסביבה. יש עוד דברים חוץ מזה? תודה

למעלה