דילמה א=ש

ortallas

New member
דילמה א=ש

תקשיבו יש לי שיער עוברת את התחת אוקי.. אני מתה לעשות קצוץץץץץץץץץ כי אני לא עושה אם השיער כלום ואני רוצה להסתפר אבל הבעייה שהשיער שלי ממש ארוךך וכל החבר'ה אומרים לי לא... מה לעשות?!

Black Jane

New member
יש עוד המון צורות להסתפר חוץ מקצוץ../images/Emo3.gif

קארה, דירוג קדמי, דירוג אחורי, קצוות...... ועוד מלא מלא מלא. את נעולה על קצוץ?

../images/Emo207.gif

אני היום הולך להסתפר עכשיו יש לי שיער ארוך כזה, אבל לא ממש ארוך, רק קצת כזה עכשיו אני בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אני תמיד מבלבל לספרית את המוח וזה יוצא מכוער עכשיו אם תוכלו לתת לי דוגמאות לתספורות של שיער ארוך לבנים עם הסבר מה להגיד לספרית ואם אפשר אם דוגמא זה היה נחמד

ירדנעע1

New member
תשה דירוג קצר,

כזה שמתחיל בגובה הגבה ונגמר קצת מעל הכתפיים אני מתה על שיער כזה לבנים

לדעתי ..

שנוי דרסטי .. עדיף לעשות את זה בשלבים , מי יודע אולי לא תהיי מרוצה מסתם דירוג ותצטערי אחר כך .

קצוץ??חשוב לציין שלא לכל אחת זה מתאים

אם אין ללך בעיה עם קצוץ\קוצים לכי לספרית ותגידי לה במילים האלו:"תעשי לי תספורת שהכי תתאים לי,רק לא קרחת" אני אמרתי את זה פעם אחת לספרית והיא סיפרה אותי ממש קצר (לא קוצים) והרבה אמרו שזה מתאים לי... את יכולה לומר לספרית את הקוים האדומים שלך(לגבי האורך) בשיער ותגידי לה לעשות לך מה שהכי יתאים לך... אם את באיזור המרכז יש שם ספרית שרק עליה אני סומכת.היא גרה בלוד...אם יש לך גישה לשם אתן לך מספר...

בשרטי

New member
לפני המראה והחברים תעשי בדיקה בבקשה:

האם כשאת אוספת שיער יש לך דלילות או שיער פלומתי ב"מפרצים"? האם יש לך נשירה/קצוות מפוצלים? אם ענית על אחת מהשאלות נכון-לכי על תספורת ביניים,כי ב"קצוץ" את תחספי את הדלילות הנ"ל. בהצלחה! רוני

למעלה