דילמה בנוגע למגדלים בגבעתיים,

oren*

New member
דילמה בנוגע למגדלים בגבעתיים,

לקחתי את האילוסטרציה, העברתי עליה בדיקה גרפית וגיליתי שלא מדובר במבנה בן 61 קומות אלא במבנה גבוה בן 34 קומות ומבנה נמוך יותר בן 18 קומות. מה שאומר שכנראה יש תוכנית עירונית רחבה יותר (אני לא חושב שהיו מעתיקים סתם אילוסטרציה ומכניסים אותה לדף הראשי של עיריית גבעתיים אם לא היה מדובר באיזה שהוא רעיון רציני). אסף - זה בעצם אומר שהכתבה מגלובס בהחלט הייתה נכונה, שני בניינים בגובה עד 50 קומות וסביבם עוד כמה מבנים נמוכים יותר. הקובץ מצורף לעיונכם. ומה שהכי מסקרן זה לראות עכשיו אילוסטרציה של המבנה בן ה-61 קומות.

wakshlak

New member
מעניין...

לפי דעתי זה שני המגדלים של 35 הקומות שיבנו במקום מעונות עובדים. השאלה היא לגבי המבנה של 61 קומות. אני מקווה שמגדל זה עדיין בתוקף וזה באמת יבנה... אחרי שתדבר עם האחראי יהיה לנו הרבה יותר מידע... אני מציע שתשאל אותו בכלל על מגדלים מתוכננים בגבעתיים - גם על ה - 61 קומות, גם על הכתבה שצירפתי למטה (על המע"ר של גבעתיים - מול בורסת היהלומים) בטח זה אותו פרוייקט, וגם על האילוסטרציה שיש באתר של גבעתיים. מחכה לחדשות... אסף.

fireman

New member
אילוסטר ציה לא תמיד משקפת את המצב

בפועל נתקלתי בעשרות אילוסטרציות שהמחישו גבהים של בניינים בחריגות מאוד גדולות בהשוואה למה שנבנה בפועל לדוגמא איךלוסטרצית כיכר הרמב"ם בבאר שבע היא 20 קומות ושלושת המגדלים זהים בגובהם אבל בפועל הם מדורגים

למעלה