דילמה בעניין תואר שני

kipib2005

New member
דילמה בעניין תואר שני

שלום לכולם, אני נמצא בדילמה זמן רב מה ללמוד לתואר שני. אני כבר בשנה השלישית לתואר ראשון בפסיכולוגיה ובקרוב מאוד אני צריך להירשם לתואר שני והבעיה היא שאיני יודע איפה כדאי לי ללמוד ... בגדול חשבתי על כיוון של ניהול משאבי אנוש וייעוץ ארגני (איני מתכוון להמשיך בפסיכולוגיה) ישנם מספר מוסדרות שאני יכול ללמוד בהם : יש את המרכז ללימודים אקדמיים שניתן ללמוד ניהול משאבי אנוש (תנאי קבלה על סמך ציון תואר ראשון בלבד) שבעבר היה זה דרבי. הם טוענים שבשנה הבאה התואר יהיה תואר ישראלי באישור המל"ג האם כדאי לי להתחיל ללמוד במוסד חדש שמתחיל את לימודיו רק בשנה הבא?? דבר שני זה לימודי עבודה, באוניברסיטת ת"א. ניסיתי לברר לגבי לימודים אלה ולא מצאתי הסבר על התואר הזה מלבד לתוכניות הלימוד. תואר זה דומה לניהול משאבי אנוש למיטב הבנתי אך איני יודע אם הוא נחשב ככה גם במקומות עבודה. חשבתי גם על ייעוץ ארגוני במכללה למנהל או מנהל עסקים בהתמחות משאבי אנוש אבל התואר מאד יקר! מבחינת הדרישות של המוסדות, הם לא גבוהים במיוחד ולא צריך מבחן GMATמה שיאפשר לי להתחיל ללמוד לאחר סיום התואר הראשון... אשמח לקבל עצות ממכם איפה כדאי ללמוד וקצת יותר מידע על מקצועות אלה וה"יוקרה" שלהם בשוק העבודה ...

Sharona31

New member
לפי דעתי

אם כבר לבחור מכללה ולא אוניברסיטה אז כדאי ללכת על המכללה למנהל או הבינתחומי אבל השכר לימוד די גבוה

למעלה