דילמה בפורום "הורים לילדים גאים"...

Yuval Y

New member
דילמה בפורום "הורים לילדים גאים"...

קיוויתי שפעילי תהל"ה יירשמו לפורום, ויוכלו להשתתף, והנה אשאוא, שהיא עו"ס ומפעילת קבוצה בתל אביב, נרשמה לפורום, ורשמה על הקבוצה שהיא מנהלת. מכאן התפתח דיון עם נחמה ודליה מתהל"ה, על כך שלדעתן מנחה קבוצה אמור לרשום פרטים מזהים, ואני התייחסתי בכך שמבחינתי כדאי לרשום שם פרטי, במידת האפשר, כיוון שכך אפשר לראות את האדם מאחורי הכינוי. אמא גאה, אשר כותבת בפורום מתחילתו, רשמה בין השאר ששמה תמר, ושהיא ניסתה ליצור קשר עם עמותת תהל"ה ולא ממש התיחסו אליה... שאלתי את דליה מה עם אמא גאה, והיא הגיבה לי באימייל - "האמת, היא לא מוצאת חן בעיני בכלל, בוטה מידי לטעמי. איתרתי אותה אבל לא דיברנו בטלפון כי בעצם אין לי כל כך על מה לדבר איתה, נראה שהיא תמיד יודעת יותר טוב מכולם. וחוצמיזה מה שהיא כתבה כאן הוא לא לענין. ומה זה להתנדב באתר?" שלחתי מסר לאמא גאה, ובו רשמתי שאני מקווה שלא פגעתי ברגשותיה, ושאצור קשר עם תהל"ה, ולא קיבלתי ממנה תגובה, שלחתי היום גם מסר לאשאוא, כיוון שהיא הפסיקה לרשום מאז... מהצד השני, אילאיל, שהיא חברה בתפוז, רשמה הודעה שהיא מניחה שביתה לסבית, ובאחת ההודעות היא רשמה בכינוי המקורי, וביקשה למחוק, וגם בן זוגה רשם בכינוי המקורי, וכיוון שלא הייתי אונליין, אפרת מחקה את ההודעות. כששאלתי את אילאיל לסיבה, היא אמרה שזה כיוון שלא רצתה לחשוף את ביתה לפני שהיא מוכנה לכך, וכה לחי לה
אני אמור לכתוב כעת סיכום שבועי ולתכנן את תקנון הפורום... מה לעשות בנידון..?

ה מוזה

New member
קראת לי יקירי ?../images/Emo99.gif

מה כ'פת לי גם ככה זה ימחק אז אפשר קצת להתחרפן פה? שששש אל תעשה רעש כולם ישנים פה השתגעת ככה לצעוק כאן באמצע הלילה
לפחות נהנת ?
טוב די הנה הנה אני הולכת
עכשיו אפשר למחוק !

EverMan

New member
צחוק הוא התרופה הטובה ביותר../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

ה מוזה

New member
ציניות היא התרופה הטובה ביותר../images/Emo3.gif

ולמה אתה צועק כאן בלילה לקירות ?:) אפרת עוד תתחרט שהיא לא מחקה את זה - מוזה שומרת על הזרת שלה -

ה מוזה

New member
לאפרת יש כספת

רק תבחרי לך זרת
- יצא לי חרוז בטעות - נכון שעכשיו ימחק השרשור ?
אפרת ? - דונט קיל דה מסנג'ר -

EverMan

New member
סינים הם התרופה הטובה ביותר ../images/Emo3.gif

אני צועק כי משעמם , ואין מה לעשות בלילות מלבד לצעקות לקירות
~מרגיש כמו משורר~ ויש לך זרת ?! שחצנית. את יודעת כמה הודים רעבים אין להם זרת ?!

ה מוזה

New member
סניליות היא התרופה הטובה ביותר ../images/Emo3.gif

והמשורר בוכה לקירות לא צועק בלילות ~ מיליון הודים לא שווים זרת אחת שלי ~ - מוזה בהתקף אגו חד פעמי -
מתי ימחקו כאן את הלוח בחדר מורים?

EverMan

New member
מיליון הודים לא טועים.

הזרת של המוזה , הטובה ביותר בשוק
עכשיו למחירה , 30 רופי. ומקורות היא התרופה הטובה ביותר , והרי ההוכחה : ושוב געגוע פגוע נגוע ברעל זכרונות גופי בלי גופך שוב גווע, שוקע שוקע שוקע כאן לבד בין הקירות Y LLORO ,Y LLORO
וצועק אל הקירות

ה מוזה

New member
תמי בר 4 לא מקורות ../images/Emo3.gif

טעות בחסות דארלינג תלמד ספרדית תראה כמה טלנובלות קיטשיות להחריד
- תאילנד תאילנד סין סין - האם ישלחו אותנו לעונש בחדר מורים ? 30 רופי אה? זה מחירה של פרה קדושה
תלך לישון ואל תצעק לקירות מחר אפרת תמחק הכל הכל הכל

EverMan

New member
פרה קדושה ? לא יודע.

לא מנומס לדבר על משקלה של גיברת ... |מלאך שנפל|

מורן א

New member
לא מצליחה להיכנס לצ'אט

בכל פעם שמנסה להיכנס לצ'אט כלשהו בתפוז, לאו דווקא של הפורום, נזרקת החוצה ע"י הרובוט "ביי ביי" והשרת מתנתק. האם מישהו יודע מה עושים? מורן פורום ספרות וכתיבה גאה (621)

neta s

New member
בפורום המנהלים הענייני

יש שרשור תקלות טכניות זה המקום להעלות את ההודעה הזו

למעלה