דילמה בקשר לנגן של iriver

דילמה בקשר לנגן של iriver

אני מתכוון לזה של ה-5 ג'יגה (H-10), לוותר עליו רק בגלל שהפונטים בעברית מוצגים הפוך או לרכוש אותו, מה אתם אומרים ?

JustThomas

New member
תהפוך את השמות של השירים,

למה לוותר על כל הנגן? אתה רואה נגן אחר עם עברית חוקית שמגיעה איתו?

weird dust

New member
על הטראק סטור לא שמעתי

אבל שוב, עברית בנגני פלש אכן קיימת בצורה תקינה. אבל הם אינם משתווים לנגני הדיסק הקשיח. הם קטנים יותר (נפח וגודל) ומיועדים לדברים אחרים. בנגנים הגדולים אין עברית תיקנית, וכמו שמישהו כתב מתחתי, וזה גם היה מצחיק, לא תיקנה את הפרארי בגלל משהו אז תיקנה סוסיתא? או בלי מטאפורות: יש לך משהו אחר טוב יותר? אני חושב שזה השיא היום בנגנים מעל 2 ג'יגה ואני מקווה שיסדרו את זה בקרוב.

C h a r k i

New member
מסכים

אכן נגני הפלאש מיועדים לדברים אחרים... הם יותר דינמיים ופחות "ספריית מוסיקה" כמו שהנגנים הגדולים מתיימרים להיות. *אגב TREKSTOR מיובאים לארץ ע"י "אלודה" יבואנית אולימפוס,MUSTEK ועוד.. אך את הדגם הספציפי שציינתי עדיין לא מצאתי ברשימת הייבוא שלהם

C h a r k i

New member
נצל"ש

אולי מישהו במקרה התנסה עם הקליטת רדיו של ה IBEAD וחי כדי לספר על זה?

Aviad1987

New member
לפי מיטב הבנתי

הם אמורים להוציא עדכון לזה בעתיד (אלוהים יודע מה זה עתיד, זה מאוד כללי) אבל בכל מקרה יש תוכנות שאתה יכול להפוך את העברית במחשב בלחיצת כפתור וזה נכנס למכשיר אחלה. לא כדאי לוותר על המכשיר המעולה הזה רק בגלל זה. אבל אם יש משהו אולי יותר זול שיותר עונה על הצרכים שלך זה כבר משהו אחר...

weird dust

New member
כמו שאמרו

אם אתה סגור על הנגן ועברית זה מה שמפריע לך, לא תמצא מכשיר אחר עם עברית טובה יותר בנפח כזה. בקיצור זה אחד הנגנים הבודדים שבאמת תומך באופן רישמי בפונטים עבריים.

gt-master

New member
מה??????

לוותר על פרארי רק בגלל שהיא סוגרת 100 ה 6 שניות ולא ה 5? ואז מה תקנה סוסיתא? אפשר לחשוב שיש לכל הנגנים האחרים עיברית ועוד עם ניקוד

אז קודם כל תודה לכולם

אני ישאר עם הנגן הזה
זה לא שאני לא יודע אנגלית,אני יודע אפילו צרפתית (הכל בזכות הבית ספר) אבל לפי מה ששמעתי מאחרים שקנו את הנגן הזה, אז העברית הפוכה ואי אפשר לשים ליריקס בעברית וכ'ו. אבל לא נורא,אני ישאר עם הנגן הזה ומקווה שיוציאו עדכון ! תודה..

JustThomas

New member
אפרופו עדכונים,

שמתם לב שאייריבר מוציאה יותר נגנים חדשים מאשר עדכונים לנגנים הקיימים? XD

weird dust

New member
היא דווקא כל שבוע מוציאה H10 עדכון

או שזה אומר שהנגן לאמין או שזה אומר שהחברה מנסה לתת לו תמורה טובה יותר לכסף. אני חושב שעדיף שיוציאו גם לעוד מכשירים עדכונים.

bitonano

New member
חחחח.... מעניין למה?

בכל מקרה התמיכה ב-H10 מעולה. כל חודש פירמוור חדש בערך אולי קצת הגזמתי כל חודשיים.

bitonano

New member
תגיד תודה שיש, בזמן שנגנים אחרים

בכלל מופפקרים מבחינת השפה...

weird dust

New member
זה גם נכון

אני מחכה שיצא למכשיר שלי עדכונים זה הכי כיף לבוא ולעדכן ולראות מה השתנה ומה יש וכ'ו

למעלה