דילמה דילמה דילמה....

pain is MY love

New member
דילמה דילמה דילמה....../images/Emo12.gif

פעם..לפני שנה וקצת היה לי חבר... לא משו רציני בלחץ חודש אבל הסיפור בינינו היה ממש מכוער הוא היה עם החברה הכי טובה שלי ומה לא... בקיצור זה נגמר ממש רע ומאז לא דיברנו. הוא היה תייר בארץ והוא חזר לשבדיה לפני כחצי שנה. בכל מקרה הרבה מים זרמו בנהר חיי בשנה האחרונה והשתנתי המון בזמן האחרון דיברנו הרבה באיי סי קיו שנינו הסכמנו שהתבגרנו והשתננו נכון להיום אני אפילו לא הייתי משתינה לכיוון שלו (ולא כי אני כל כך חושבת את עצמי אלא כי הוא באמת בן אדם עלוב) בתקופה שהיינו ביחד היה לי ביטחון עצמי בגובה הדשא ובגלל זה מאוד נפגעתי מהיחס שלו. אבל עכשיו במבט לאחור הוא לא מזיז לי כי אני הבנתי שהוא ממש לא שווה אותי (וזה לא עוד אחד מהמשפטים שאומרים סתם כדי להתעודד אלא כי זה פשוט ככה). בכל מקרה כל התקופה האחרונה הוא מזיין לי את השכל כמה הוא השתנה וכמה הוא הבין שהוא היה מניאק כלפיי והיה רוצה הזדמנות שנייה.... עכשיו, לי ברור שאני ממש ממש לא מעוניינת בו. וגם הבהרתי לו את זה אבל היום הוא חזר לארץ. ועכשיו הוא רוצה להיפגש. אמרתי לו שלא תהייה שום פואנטה לפגישה והוא הבטיח שאין לו שום כוונות נסתרות הוא רק מתגעגע אליי ורוצה לראות אותי. ועכשיו שאלת השאלות. להיפגש או לא להיפגש? יותר מדיי חיבה/רצון/כבוד לבן אדם אין לי... אבל בכל זאת.... לא נפגשנו למעלה משנה... רק ככה להתעדכן קצת... מה הייתם עושים במקומי?....

HyPeR SoNiC

New member
לדעתי את צריכה לשאול את עצמך...

מי הוא בשבילך? האם התגברת עליו לגמרי? האם אין לך רגשות אליו בכלל? האם את עדיין פגועה ממנו? באיזה סוג של קשר אתם בדיוק? האם בכל זאת יכולות להיות לו כוונות נסתרות? שאלות כאלה יכולות לתת לך תשובה ממש מהר לפי דעתי את צריכה לבחון את הקשר שנהיה לכם בתקופה האחרונה... אני דווקא בעד הפגישה..... אני בטוח שיש בך גם צד שמתגעגע אליו ורוצה שוב לראות אותו ולהתעדכן... אז למה לא? תיפגשו במקום נייטרלי... תשבו באיזה בית קפה.... לא יותר מזה.... מקסימום - אם הוא ינסה משהו, תעשי סצנה ותברחי
אחרי הכל, עברה שנה... והרבה דברים משתנים בשנה... לא?

pain is MY love

New member
*מרינה מבררת דברים עם עצמה*

ביררתי! הוא שום דבר בשבילי אף פעם לא היה לי וגם כרגע אין לי שום רגש כלפיו אני ממש לא פגועה אנחנו כרגע על תקן ידידים אני יודעת שהוא רוצה לחזור אבל הוא יכול להצמיח שיערות על השיניים לפני שזה יקרה. ואני חושבת שאני אפגש איתו בסופו של דבר מקסימום באמת נעשה קצת סצינות ונברח יהיה כיף

HyPeR SoNiC

New member
חחחח חמודה

רוצה שאני אבוא לשמור? רק שלא יהיו בעיות
חחחחח סתם.... לפי איך שאני מכיר אותך, אני בטוח שתסתדרי לבד

לפי דעתי-

ברגע שרשמת "יותר מדיי חיבה/רצון/כבוד לבן אדם אין לי...", חבל בכלל להשקיע ביציאה מהמיטה בשביל זה. תודיעי לו שאין מצב וזהו.

HyPeR SoNiC

New member
אבל......

בכל זאת ידידים לא ראו אחד את השני שנה שלמה הרבה השתנה מאז הם לפחות צריכים להיפגש בתור ידידים ולהתעדכן, לא?

אם הבנאדם לא גורם לה

ליותר מידי טוב (במילים עדינות), עדיף שלא. אם אני הייתי במצב כזה- הייתי מעדיף שיעדכנו אותי באימייל.

HyPeR SoNiC

New member
מה הקשר?

היא אמרה שהם בקשר ידידותי... הוא גר בשוודיה והם לא ראו אחד את השני שנה שלמה!! למה שהם לא יפגשו כידידים ויתעדכנו פנים מול פנים? "אם אני הייתי במצב כזה- הייתי מעדיף שיעדכנו אותי באימייל" יעני לא היית נפגש עם ידידות שלך שאתה לא ראית שנה שלמה??? אפילו אם אחרי שנה שלמה שאתם מתכתבים באיי סי קיו, אי מיילים וכד' היא באה לארץ לביקור? היית אומר לה "לא, אני לא נפגש איתך! תשלחי לי אי מייל!"??? מה אני אגיד לך..... כמו שאמרת לי פעם.... כל אחד אמר את דעתו ואי אפשר לעשות דבר.... אז איש בדעתו יחיה.....

צודק-

אבל נקודה אחת: אני לא אומר שידיד שהיא לא ראתה שנה צריך לנפנף, הבנאדם הספציפי הזה שנירשם עליו: "זה נגמר ממש רע ומאז לא דיברנו" "בתקופה שהיינו ביחד היה לי ביטחון עצמי בגובה הדשא ובגלל זה מאוד נפגעתי מהיחס שלו" "אמרתי לו שלא תהייה שום פואנטה לפגישה" "יותר מדיי חיבה/רצון/כבוד לבן אדם אין לי..." אז לא נראה לי שיש סיבה להיפגש עם אחד כזה. אבל כמו שאמרת: איש בדעתו יחיה

HyPeR SoNiC

New member
הבנתי אותך, ואני דווקא מסכים ../images/Emo13.gif

אבל אני פשוט יצאתי מנקודת הנחה שהם כבר ביחסים בסדר עכשיו..... מאחר והם מדברים כבר שנה באיי סי קיו....... וגם היא שוקלת את זה..... ככה שיש בה צד שרוצה לראות אותו..... אז אולי כן כדאי

שאלה קטנה שקשה להתעלם ממנה...

את כתבת שלושה משפטים שאני רוצה להתיחס אליהם האחד: "בזמן האחרון דיברנו הרבה באיי סי קיו" השני: "נכון להיום אני אפילו לא הייתי משתינה לכיוון שלו (ולא כי אני כל כך חושבת את עצמי אלא כי הוא באמת בן אדם עלוב)" והמשפט שלושה: " יותר מדיי חיבה/רצון/כבוד לבן אדם אין לי... " אז השאלה שלי היא... למה את מתכתבת עם הבן אדם כל כך הרבה כמו שכתוב במשפט הראשון אם מובן מאילו לפי המשפטים השני והשלישי שאת לא סופרת תבחור ואולי יש לך סלידה קטנה ממנו? אז עכשיו לגבי משפט אחרון.... "אבל עכשיו במבט לאחור הוא לא מזיז לי כי אני הבנתי שהוא ממש לא שווה אותי (וזה לא עוד אחד מהמשפטים שאומרים סתם כדי להתעודד אלא כי זה פשוט ככה)." נראה לי שאיפשהו הוא כן מזיז לך... אחרת לא היית חושבת בכלל על להיפגש איתו :) עצה שלי? תיפגשי איתו! תראי לו כמה את שונה שווה ובוגרת... תני לבן זונה לאכול את הלב על מה שהיה לו... היה לו אבל הוא פיספס... ועכשיו אין לו... אז שיאכל תלב ויקנא! צחוק הגורל P:

pain is MY love

New member
האמת היא

שאני אפילו לא רוצה להוכיח לו שום דבר זה לא שאני רוצה עכשיו להתנקם בו ולגרום לו לאכול את הלב ולקנא ממש לא! זה סתם בזבוז אנרגשיות שאני ממש לא רוצה לבזבז. אני דיברתי איתו הרבה באיי סי קיו כי אני לגמרי אדישה כלפיו איו לי שום טינה כלפיו ומבחינתי לדבר איתו זה כמו לדבר עם כל אדם אחר בגלקסיה. בגלל זה אני לא מוחקת אותו מהחיים שלי כי הוא פשוט לא מפריע לי שם הבנת?...

אמממ

אבל הוא עדיין הצליח להביא אתך למצב שחשבת עליו גם אחרי השיחות שלכם... אפילו כתבת עליו הודעה בפורום! אממ אצלי אני חייבת להתנקם ... אין מצב שמישהו יעשה לי משהו רע ושלא יקבל כגמולו בחזרה הנקמה מתוקה :) אבל אם הצלחת להתגבר עליו ככה סתם בעזרת הזמן בלבד... סבבה אל תיפגשי איתו.. שישאר לו בחור שלו

pain is MY love

New member
כן אבל ככל שהזמן עובר

אני רק מבינה שהוא לא פגע בי בכלל אני פגעתי בעצמי שהיה לי דימוי עצמי כל כך נמוך שהייתי איתו בכלל. הבעיה של הבן אדם הזה היא שהוא פשוט מאוהב בעצמו הוא בטוח שהוא מתת האל לכל בנות העולם והוא ההפך הגמור!!!!! והוא לא רואה את זה!!!! בגלל זה הוא גם כלך כך טורח להתנצל על כמה שהוא פגע בי כי הוא בטוח שאני פשוט בכיתי ימים ולילות על כך שאיבדתי בחור מושלם כל כך טחחחחחח ואין שום דרך אחרת להראות לו שלא אכפת לי ממנו! רק על ידי זה שאני מדברת איתו כאילו כלום לא קרה זה מראה לו שהוא לא מזיז לי יותר מדיי....

הוא נשמע מה זה פלצן :/

דימוי עצמי נמוך זה מה זה בעיה... יש לי את זה לפעמים וזה פשוט אוכל אותי.. חוסר ביטחון עצמי שחבל על הזמן לפעמים אני מרגישה הכי חזקה בעולם לפעמים אני מרגישה אף אחד.. וזה משפיע על איך אנשים מתנהגים אלי מסכנים.. הם כבר לא יודעים מה קורה זה מבלבל אותם

pain is MY love

New member
הכי פלצן בארץ!

זה משגע כמה שהבן אדם חושב שהוא מלך בעוד שהוא בעצמם צפרדע! ולא משנה מה יגידו לו הוא לא ישנה את דעתו! מחלה....

לפעמים לא צריך להגיד כלום

רגע של שתיקה יותר קטלני מאלף מילים P: תני לו להחמיא לעצמו ושחקי אותה רגועה... מתישהו ימאס לו נקווה :)

במצב כזה

אם אין לך כח להיפגש איתו ואין לך כח לנקום בו, פשוט תשלחי אליו הביתה עצם והוא יבין את הרעיון אני חושב

למעלה