דילמה. זקוק לייעוץ מכם.

q w e r t y1

New member
דילמה. זקוק לייעוץ מכם.

אחרי שנה של מובטלות, עושה רושם שיש התחלה של התעוררות בשוק ההיטק. אני נמצא בתהליכים במספר מקומות, כולל בחו"ל. השבוע קיבלתי הצעת עבודה לתחילה מיידית בתפקיד מוגדר לתקופה קבועה וסופית של חודשיים. הרצון של המעסיק הוא שאני אתחייב לסיים את מלוא התקופה של חודשיים, בלי אפשרות להתפטר, גם אם אקבל הצעת עבודה טובה בהרבה במשך התקופה. בתחילה דובר על שכר לפי שעה של 40 ש"ח, אולם לאחר שהתברר להם שנסיעות לפרויקט יעלו לי למעלה מ-1000 ש"ח, הם אמרו לי שזה יקוזז משכרי ויגולם כך שבפועל אקבל שכר נמוך יותר. האם לדעתכם כדאי לי לקבל את ההצעה כפי שהיא, או שכדאי לעמוד על זכותי לקבל שכר + נסיעות כמקובל במשק? גם במחיר של הפסד המישרה? מה לגבי תקופת ההתחייבות? אני יודע שעדיף ציפור אחת ביד מעשר על העץ, אבל אני לא רוצה שינצלו את מצבי לסחיטה כללית.

חודשיים זה תקופה קצרה מאד

אני לא מאמין שתקבל הצעה כזאת שתצטרך לזרוק הכל ולהתחיל מייד, בטח לא הצעה בחול. אני אומר אם זה רק חודשיים קח את זה בתנאי שברור למעסיק שאחרי חודשיים אתה חופשי

eitangn

New member
לא דילמה כלל

"השבוע קיבלתי הצעת עבודה לתחילה מיידית בתפקיד מוגדר לתקופה קבועה וסופית של חודשיים. הרצון של המעסיק הוא שאני אתחייב לסיים את מלוא התקופה של חודשיים, בלי אפשרות להתפטר, גם אם אקבל הצעת עבודה טובה בהרבה במשך התקופה." >>> זה רק חודשיים, מה הסיכוי שתקבל הצעה שתחילת העבודה תותנה בכך שתתחיל לפני תום תקופה זו? ואינך עבד, מה יעשה מעסיקך אם תעזוב לפני תום התקופה? יתבע נזיקין. סיכוי נמוך שייתבע לדעתי, ומה הנזק שייגרם לו? "בתחילה דובר על שכר לפי שעה של 40 ש"ח, אולם לאחר שהתברר להם שנסיעות לפרויקט יעלו לי למעלה מ-1000 ש"ח, הם אמרו לי שזה יקוזז משכרי ויגולם כך שבפועל אקבל שכר נמוך יותר. האם לדעתכם כדאי לי לקבל את ההצעה כפי שהיא, או שכדאי לעמוד על זכותי לקבל שכר + נסיעות כמקובל במשק? גם במחיר של הפסד המישרה?" >>> עזוב זכויות. מדובר על חדשיים וזה רק שיקול כספי. תמיד יוכלו להציע 35 ש"ח לשעה + נסיעות, האם זה ישפר מצבך? "מה לגבי תקופת ההתחייבות?" >>> חודשיים זא כלום, מה ההתלבטות בכלל? "אני יודע שעדיף ציפור אחת ביד מעשר על העץ, אבל אני לא רוצה שינצלו את מצבי לסחיטה כללית." >>> אתה צריך עקרונות או כסף??? וכולה חודשיים...

למעלה