דילמה חשובה, תגיבו..

אופיר100

New member
דילמה חשובה, תגיבו..

שלום לכולם, יש לי דילמה שעלתה אצלי בזמן האחרון עקב גילוי של פרט חדש במקום עבודה שלי (נחזור לגילוי בהמשך). נניח שאתם עובדים במקום עבודה בעל 5 שלבי היררכיה, כאשר 1- מנהל ו-5 - זוטר, שלב 3 הינו כבר תפקיד ניהולי האחראי על מספר אנשים בארגון. עכשיו, אתם בשלב 4 ומועמדים רציניים ביותר להתקדמות לשלב 3, כמובן שעם הקידום אמורה להגיע גם העלאה משמעותי במשכורת פי 1.5! אך ישנה בעיה הארגון (שהוא לא גדול במיוחד סדר גודל של 30 עובדים) אינו ריווחי עדיין, 8 חודשי פעילות, ועל כן מציעים לכם להיות מקודמים אך עם העלאה קטנה ממה שמקובל נניח פי 1.1 - חשוב לציין שתעשו אותה עבודה כמו 3 חבריכם לשלב ההיררכי מס'3 אך תרוויחו פחות מהם! (הקידום שלהם היה עוד לפניי שנפתחה השלוחה בה אני עובד). האם הייתם נשארים במקומכם??? או מקודמים (יותר אחריות, יותר השקעה) בעבור שכר שהוא לא המקובל בארגון לתפקיד מס' 3???

היי אופיר../images/Emo140.gif

אני מבינה את מה שרשמת, חשבתי על זה, ואני אישית הייתי לוקחת מהסיבו הבאות: 1. קידום בתפקיד. 2. רכישת נסיון. 3. תוספת רצינית לקורות החיים. 4. אפשרות לחפש עבודה מקבילה בעתיד בחברות אחרות. 5. בסופו של דבר, אם מצב החברה ישתפר, אני מאמינה שישפרו את התנאים שלך - אם תוכיח את עצמך בתפקיד. כי יהיה חבל להם לאבד אותך. 6.יכאב לך הלב, אם אתה תסרב ומישהו פחות טוב ממך יקבל את התפקיד במקומך, יתקדם, וינהל אותך. ותגלה שאחרי חצי שנה השוו את שכרו לשאר העובדים בשלב ההיררכי שלו. 7. תחשוב חיובי יהיה חיובי!

אופיר100

New member
אני חושב...

אני חושב בדיוק כמוך, בשלב כל שהוא הקידום הזה רק יכול להוסיף... היה חשוב לי לראות מה אחרים חושבים בנושא...

למעלה