אספר לך משהו שקרה לי
הכרתי מישהי נהדרת והתאהבנו, היא מתעסקת ביצירה ולומדת את זה, כמעט שאינה פנויה בגלל הלימודים המאוד תובעניים שלה. אני שף, ורוב הזמן גם לי אין זמן, לבלות ודברים משפחתיים...
לאחר תקופה שאנחנו יוצאים, היא התחילה להיות יותר בבית, להבריז משיעורים מהלימודים כדי שנבלה ביחד, בהתחלה היה נחמד אבל אני חושב מחוץ לקופסא, ולא חושב רק על עצמי וכמה שכיף לי ששכבנו כל יום ובילינו ביחד הרבה... לי היה חשוב יותר שהיא תצליח בלימודים שתהיה לה את החלום שהיא זקוקה לו. ישבנו לשיחה, ושאלתי מה שלום הלימודים שלה, והיא תמיד התעמקה מהשאלה, ובוא נהנה ממה שיש כרגע במקום להתעסק בדברים הלא חשובים, המשפט הזה הוא לא נכון ושקרי לגביה, היא אמרה אותו סתם בשביל להתחמק, כי היינו מאוהבים ולא הטריד אותנו כלום... ואז התחלתי לדבר איתה על הפסקה מהקשר, שהיא צריכה להתמקד יותר בחיים ובחלום האישי שלה במקום להתמקד בי, כי גם אני יכולתי להתמקד בה, לא להגיע לעבודה, להשאיר את המסעדה במלחמה ולתת לה ליפול, כי אני מאוהב ולא אכפת לי מכלום. היא יקרה ללבי ולי היה חשוב שלא תעשה משהו שטותי עכשיו שתצטער עליו.
אז יצאנו להפסקה, שבעצם הייתה פרידה פשוט לא אמרנו את זה...
הפוסט שלך הזכיר לי אותה, כי אנחנו עדיין מדברים, והיום היא מאוד מצליחה וכמעט מסיימת את הלימודים, נשאר לה עוד קצת. אנחנו חברים ממש טובים, ויצא לנו לשבת לאחרונה והיא פשוט אמרה לי תודה, ואני אמרתי לה תודה, שהיא לקחה את זה בטוב והצליחה למרות הקושי של הפרידה... כי הייתה לי דילמה קשה, מה אם אם היא תיקח את קשה מאוד וזה יהרוס וישנה לה את האופי לרעה...
לדעתי, את צריכה לבחור מה שנכון לך, אין לי מושג בת כמה את והאם זה גבר חלומותייך ולא יהיו עוד גברים כמוהו. אבל תראי משהו, הוא לא יילך לשום מקום וגם את לא, את חייבת להתמקד בך לפעמים וכן לקחת החלטות קשות בחיים, כי עתיד לפעמים חשוב. ואולי תכירי מישהו יותר טוב אולי לא, אי אפשר לדעת...
המון בהצלחה, מקווה שתגיעי להחלטה הכי טובה שתשרת אתכם.