דילמה לגביי הדת

קליטו

New member
יפה

שהתקדמנו.
תברר תבדוק ותחקור היטב את אמיתות התורה, ואז תוכל להקריב עבור התורה, ועבור החלק שלך לעולם הבא, להנות מהטוב הצפון לצדיקים לעולמי עד ולנצח נצחים.
אני יכול לשער שלא הייתה לך קשר אישי וישיר עם רב, כדי להגיע לידיעה שלימה שיש בורא לעולם והתורה אמת - נחוץ לשוחח עם הרב.
אמונה בלשון הקודש זו ידיעה, כך שמעתי מהרב נויגרשל.
בכל הדורות היו רבנים וצדיקים שחקרו יותר לעומק את אמיתות התורה, והיו יהודים שוהאמינו באמונה פשוטה שמה שההורים והסבא וסבתא מספרים לנו כל שנה בסדר ליל פסח זה נכון, ואף הורה לא ישגע ויבלף את הבנים שלו סתם ככה, ואין סיבה שיעשו זאת, ובוודאי לא -עם חכם ונבון כמו היהודים,
בכל הדורות גם סמכו על החכמים בכל דור ודור שהם יודעים מה שאמת ונכון לעשות, חכמינו אף ניצחו את חכמי אומות העולם בויכוחים שונים.(וכל אדם יש לו נטיה להאמין שהוא נמצא במחנה הכי נכון והכי צודק)
לגבי שאלתך, שנראה לך שאתה לא מזיק לאיש בעבודה שלך וכו', נכון, יש בזה משהו. יש כאן שאלה שיש לשאול רב.
ברגע שיהיה לך ברור שיש בורא לעולם וכולי הכל יהיה ברור יותר.
נזכרתי על רב מקסים שיכלי ונחמד במיוחד, קוראים לו רן רינת..
גם מי שהשתתף בסדנא של אירגון ערכים, אז מצמידים לו רב ומדריך.
בתקווה שאתה פתוח לקבל.
בהצלחה !
 
למעלה