דילמה לגבי התחרות בפורום

Yo-man

New member
דילמה לגבי התחרות בפורום

הי חברים. מצד אחד התחרות הוגדרה ל-17 השבועות של העונה הסדירה. וזו מסתיימת היום. מצד שני - הרעיון היה לעשות 2 תחרויות נפרדות, אבל מאחר שאין לנו מספיק פרסים, זו תהיה התחרות היחידה. וכאן הדילמה: האם לסיים את התחרות היום או להמשיך אותה לתוך הפליי-אוף ? היתרונות ברורים לכל מי שלא מאכלס את ראש הטבלה (עוד קצת fun) והחסרונות לא נעימים לפחות ל-4 המובילים. מה שחשבתי הוא שאפשר להוסיף את השבועיים הראשונים (שבהם יש רק 4 משחקים בכל מקרה) ולגמר האזורי לתת 2 נקודות לניחוש נכון, ובסופרבול - 4. או לוותר על הניקוד בסופרבול, ורק להנות מהמשחק נטו, ולחלק פרסים כשניפגש. אנא תנו דעתכם, בעיקר jake16, ranatz, ofri and roy.

JakeTheSnake16

New member
דעתי

תראה, מצד אחד, זה לא הכי הוגן שאני אתייחס לזה כי בתכלס, אני לא יכול לצפות ליותר ממקום שני אחרי הלילה כי ההימורים שלי זהים לשל ranatz ככה שלהגיד שאני מעדיף שהתחרות תמשיך לא יהיה כל כך הוגן. מצד שני, אני לא בתחרות בשביל הפרס אלא בשביל הכיף, אני מאמין שכולנו ככה והתחרות באמת נחמדה ואני אשמח להמשיך אותה לתוך הפלייאוף, גם אם נחליט שאת הפרס נותנים למוביל בסוף העונה הרגילה. אישית, בניסיון להיות אובייקטיבי הייתי שמח להמשיך אותה, אבל אני מעדיף לתת לאנשים האחרים להחליט, אלה שמבחינתם זה לא כל כך משנה.

royfr

New member
אז יותר נחרץ מג'ייק

אני משחק את זה לכיף בלבד, לכן אין לי בעיה שזה ימשיך.

ahakim

New member
תחרות חדשה בלי פרסים

אני בעד להתחיל תחרות חדשה, אם הימור חד פעמי על כל הbracket גם אם אין פרסים.

ranatz

New member
ואללה לא יודע

אני חושב שהתחרות צריכה להסתיים היום ולגבי הפלייאוף צריך להריץ תחרות נפרדת אבל בטח יגידו שאני אומר את זה כי אני מוביל...אבל זה באמת בשיא האובייקטיביות והאמת שמה שתחליט מקובל עלי. הפרסים לא כל כך חשובים-הכבוד משחק כאן, האם אצליח לגבור על תותחים כמו ג'ייק עופרי ורוי!

stick with the original plan

תראה.. באם הוגדר שהתחרות תהיה ל17 מחזורי הליגה.. אז אני אומר בואו נשמור על המסגרת... כי גם אם רק אחד לא ירגיש נעים עם המצב, זה לא שווה את זה. יחד עם זאת.. ועם כל הכבוד הראוי.. אשמח להשתתף בתחרות בשביל הכיף בפלייאוף עד לסופרבול כולל.. ולגבי הפרסים.. אני חושב כפי שאחד כבר רשם לפניי בפורום שלא אכפת לי לתת מכספי.. על מנת שיהיו פרסים . הפרס הבאמת גדול זו ההנאה של כולנו מהמשחק . <וכמובן עוד יותר אם זו תהיה הקבוצה שלנו..
> .

ofribecker

New member
דעתי

כל החלטה תהיה מקובלת עלי, אבל צריך להחליט ועכשיו! כלומר - יורם - יש לך עד 20:00 שעון ישראל היום לפרסם את ההחלטה. לדעתי להוסיף שבועיים לתוך הפלייאוף יעלה את רמת העניין והכיף בתחרות.

דעתי

הוגדר 17 שבועות- בואו נגמור את זה פה ונחלק פרסים. נתחיל תחרות חדשה ללא פרסים. הרי אף אחד לא נמצא פה בשביל הפרסים. כייף ואהבת המשחק נטו.

Yo-man

New member
ובכן: התחרות מסתיימת היום.

However, אנחנו נמשיך לשחק עד הסופרבול, רק שהפרסים יחולקו לפי התוצאות של היום. התחרות תמשיך בשביל הכיף. תודה על התגובות, אני חושב שהרוב הגדול מסכים עם ההחלטה הזו. אוי.... איזה משחקים יצאו היום במחזור הראשון (החשובים, לפחות). נדבר על זה מחר.

למעלה