דווקא במקרה שלך
אני לא חושבת שצריכה להיות דילמה. תקשורת מעניין אותך ואתה גם מעוניין לעסוק בתחום הזה לאחר מכן, אז לא הייתי מוותרת על זה, במקומך. אני לא יודעת עד כמה התואר בתקשורת עמוס, אבל התואר במשפטים בהחלט עמוס. יחד עם זאת, אני מכירה מספיק אנשים ששילבו עם כלכלה, מדעי המדינה או אפילו חשבונאות ושרדו את זה. אם אתה מתכוון להיות עורך דין ולא מתכוון לחפש התמחות במשרדים הגדולים, אז גם אין כ"כ צורך בהצטיינות דיקן, למשל, אלא מספיק לשמור על ציונים טובים. קח בחשבון שלא כל הקורסים הם עם נוכחות חובה, אז אם יש לך יכולת אוטודידקטית, אז בהחלט תוכל להפסיד שיעורים פה ושם ולשלב עבודה (לא יודעת אם במשרה מלאה).
זה שהתואר יתפרס על פני 4 שנים, אז זה בסה"כ עוד סמסטר אחד. נראה לי שווה את זה בשביל לצאת עם עוד תואר. חוץ מזה, תמיד תוכל להתחיל עם תואר אחד ולשלב את השני בשנה ב' אחרי שתרגיש את מידת העומס, או לחילופין להתחיל עם שניהם, ומקסימום לפרוש מתקשורת אח"כ ועדיין ישארו לך בגיליון הציונים גם כמה קורסים בתקשורת.
מצד שני, אני באמת לא יודעת עד כמה תואר בתקשורת שווה משהו בשוק העבודה, אפילו בתחום התקשורת עצמו. זה גם משהו שתצטרך לבדוק.