דילמה לגבי מישהי שאני אוהב

דילמה לגבי מישהי שאני אוהב

שלום לכולם,
אולי תוכלו לעזור לי כי אני במצב לא נעים...

לפני כשנה וחצי הקמנו אני עוד בחורה שהכרתי במפגש נטוורקינג, חברת סטראטאפ, היא מבוגרת ממני בכחמש שנים, העסק מתקדם יפה מאוד וגם תודה לאל יש לנו כבר גרסה ראשונה שרצה ועוד 4 עובדים במשרה חלקית ובקרוב לקוח גדול ראשון.

הבעיה היא שנורא נקשרנו אחד לשניה כי אנחנו 12-16 שעות ביום ביחד ועברנו המון תלאות בדרך שאני לא מאמין איך יצאנו מהם, גם שכבנו כמה פעמים כאשר היו לילות שישנו במשרד מרוב עבודה.
אבל הבעיה היא שאני כבר לא נמשך אליה אבל מאוד מאוד אוהב אותה, אני חושב שהיא מדהימה בכל המובנים אבל אני פשוט לא נמשך אליה - וזה לא שהיא לא יפה או משהו כזה.

אמרתי לה שאני לא מוכן להתחייב ושתמשיך הלאה, כמובן שבכיתי כמה ימים לאחר מכן ולקחתי חופשה, אבל אני מפחד שעשיתי טעות כי אני רואה אותה כל יום ויודע שהיא בנאדם מדהים, אבל אני פשוט לא נמשך אליה.

גם הגענו למצב שבכינו ביחד והיא הבינה שהיא צריכה להמשיך הלאה, אבל עדיין אני מאוד עצוב ורגיש ואני בדיכאון כבר כמה ימים, אני לא רוצה להתקדם עם הקשר כי זה לא פייר מצידה, ואם אנחנו נתקדם ונתחתן אני עלול לבגוד או לפרק את החבילה...

אני רואה אותה כל יום ונקרע לי הלב, אשמח לעצות ולעזרה.

תודה מראש חברים

רואה 6 6

New member
הי בנאדם,כל הכבוד!!

על הנחישות לבנות,על היצירתיות ועל רמת יחסי האנוש הגבוהה שלכם.
לכן אני לא מודאגת לגביכם.
נראה שיש לשניכם את המשאבים והאינטיליגנציה למשוך את עצמכם הלאה ולשים את העסק בראש סדר העדיפויות.
זה מה שכדאי לעשות עכשיו וזה מה שישמור אותכם מלהתפרק ולפרק את היצירה שלכם. זה כואב כרגע אבל זה זמני. מה יהיה בעתיד עם שניכם, מי יודע. אולי תבין בהמשך שהיא בשבילך, אולי תמצא מישהי מתאימה יותר,אולי תחליטו החלטות מקצועיות שירחיקו אותכם קצת אחד מהשניה ופתאום תראה עוד דברים.
אבל כל זה לא חשוב עכשיו. תיהיה שלם עם ההחלטה שלך ואל תתעסק בה יותר מהדרוש כדי לפנות משאבים לדחוף הלאה.זה מה שעכשיו. אחרי זה השמים הם הגבול.

כל הכבוד בהחלט

אבל נראה שאתה לוקח את זה בצורה לא פרקטית, משיכה זה מאפיין של תחילת ויצירת קשר.
גם אם לא התחתנת איתה, לגברים בדרך כלל משך הזמן שעובר ביחד הוא המדד שמפרק את המשיכה.
&nbsp
אתה יכול להיות באותו תסריט חוזר ושוב מהתיכון גם עוד שלושים שנה, עד שתבין שכמו עסק, כמו זוגיות אחרי חתונה,
המשיכה זה עוד מדורה שצריך להמשיך להתאמץ שתמשיך לבעור ולהאיר את הצד הזה של הקשר.
&nbsp
אתה כגבר מודה בבגרות רגשית שאתה כבר אוהב אותה. זה לא מאוהב, אז תפנים שהטעות זה לא לעזוב אותה או להשאר איתה,
הטעות זה שאתה חושב שזה יבוא בקלות אחרי כל השנה וחצי הזאת שאתם ביחד כל הזמן! כל המאמץ והקשיים, לקחו את חלקם
ואתה מכיר אותה טוב מאוד עכשיו. זה מוריד את המשיכה שלך אליה. אבל אתה מעריך אותה מכל אספקט גם מראה חיצוני!
אז תתעשת ותדברו על זה, קחו את החופשה ביחד לחצי יום אפילו. תצאו מהשגרה, תפתיעו אחד את השניה.
&nbsp
התחייבתם לבנות עסק ביחד, זה לא אומר שאי אפשר להסתכל על זוגיות כסוג של עסק שותפים...תשים את הלב פעם אחת יחד עם הראש ולא אחד נגד השני. תשארו בעסק ותתן אחד לשני צ'אנס אמיתי במקביל. אתם כבר קשורים אחד לשניה רגשית וזוגית. פשוט לא הכרזתם
על הקמת ה"חברות" רשמית וזה די תוקע אתכם מלהכיר אחד את השניה עם היתרונות של קשר....

למעלה