דילמה - מה דעתכם?

ליתה

New member
דילמה - מה דעתכם?

הייתי מובטלת הייטק למשך שנה וחצי (במהלכן מאוד נהנתי) ולפני 3 חודשים התחלתי לעבוד בחברת לו-טק, עם משכורת נמוכה ואווירה מגעילה במיוחד. אין יום שאני לא סובלת ותוהה מה יותר חשוב, הלחם או המצב רוח. מה אתם חושבים?

לדעתי - אם העבודה הזאת לא

קטסטרופה ואת יכולה לסחוב, כדאי להיות במסגרת עשייה ובמקביל להמשיך לחפש בכל הכח, זה יתן לך מוטיבציה נוספת לחפש חזרה להייטק. אם את לא מסוגלת לסבול- אז העיקר הבריאות

guyto

New member
בעיקרון חכמנו אמרו...

"אם אין לחם אין תורה" ותרגום לימינו אם אין לחם אין נפש, בעיקרון האידיאל העבודה אמורה (ודי מחוייבת) לגרום לנו להנאה בנוסף לפרנסה. העניין שאת סובלת בעבודה אמור לגרום לך לברוח משם, אבלל הכול שאלה של האפשרויות הכלכליות שלך האם את יכולה בכלל לאפשר לעצמך לחיות תקופה ללא הכנסה? אם כן מה טוב, אם לא אז תסתכלי על העבודה הזאת כזמנית ביותר, והמשיכי בחיפושייך אחרי משרת החלומות במקביל לעבודה הזאת. ובהצלחה!!!

inbal76

New member
לדעתי

לדעתי אם את כבר ממילא מתפשרת על עבודה בלו-טק, אז לפחות שזה יהיה מקום שנעים לך להיות בו. אני חושבת שעבודות מסוג זה לא כל-כך חסרות ואפשר למצוא אחרת. אני לא הייתי נשארת במקום עם "אווירה מגעילה במיוחד", אלא אם מכל בחינה אחרת זו היתה עבודת חלומותיי. אבל אם ממילא גם המשכורת נמוכה, וזה גם לא התחום שלך... אני לא יכולה להגיד לך "תתפטרי" כי זאת החלטה אישית מאוד, אבל לפחות תחפשי עבודה חלופית מאותו סוג. יש המון עבודות עם משכורת נמוכה ואולי לא הכי מעניינות, אבל עם אנשים נחמדים.

ההחלטה צריכה להיות שלך

אף אחד מאיתנו לא מכיר את מצבך הכלכלי, שהוא הגורם הכי מכריע בהחלטה. בנוסף אף אחד מאיתנו לא יודע עד כמה את סובלת בעבודתך, לכן אני לא חושב שיש למישהו מאיתנו יכולת לייעץ בנושא כזה. דרך אגב, למה להתפטר ואז לחפש עבודה? למה לא לחפש עבודה כבר עכשיו?

למעלה