דילמה - מה לקנות???

Danit201

New member
דילמה - מה לקנות???

אז ככה, הבטחתי לעצמי שעד חודש יולי יש לי מחשב כף יד (פאלם או פוקט אין העדפה לאיזה מהם יותר). חודש יולי בפתח ואני ממש לא יודעת מה לקנות. הצרכים שלי: יומן פגישות וספר טלפונים (שיש בכל מחשב כף יד פשוט) GPS יתקבל בברכה אך לא צורך היסטרי שלי אפשרות לגלישה דרך WI FI אבל שלא יתקע את הפאלם/פוקט (לידיד שלי יש פוקט של HP וכשהוא גולש אפילו דקה, הפוקט שלו נתקע - וזה עוד פוקט שנחשב לממש טוב בשוק) מכשיר שלא יתקע ולא אצטרך לעשות לו RESET לעיתים תכופות. זהו נראה לי, אני אדם פשוט עם צרכים פשוטים, רק לא יודעת מה לקנות שיענה לי על הדרישות אשמח לעצות

gadi7

New member
פאלם עם WiFi, פירוששו טונגסטן X

הידוע גם בשם TX. יש פה בפורום כמה בעלים מרוצים.

splashy

New member
תיקון קטן, ידוע רק בשם TX. גם אני

חשבתי שזה טונגסטן אבל מסתבר שפאלם זנחו את המותגים זייר וטונגסטן. לכן השם הוא "רק" פאלם TX

libal

New member
עו ד אפשרות שאולי לא כדאי

להזכיר בפורום זה(...) זה AZUS A636 . ראה כאן . ויש בו הכל ...

Danit201

New member
תודה על התגובות

מה שאני מבינה עד עכשיו שפאלם עדיף על פוקט, והכי ממולץ TX. האם ב TX ניתן לרשום בקלות בעברית בלי להשתמש בKEYBOARD? כדי להשתמש בGPS אצטרך הגדלת זיכרון,שזה עוד כסף, האם זה נכון? מה לגבי IMATE JAM ואז יהיה לי גם פלאפון? האם כדאי בכלל להתעסק עם זה (אין לי צורך בינתיים בדברים מתקדמים יותר מידי וממש לא בא לי דברים שנתקעים כל הזמן)

Danit201

New member
הרגע עניתי לעצמי לגבי GPS ב TX

ראיתי את המפרט ואני מבינה שאין אפשרות ל GPS. האם המכשיר TX לא נתקע כשגולשים בו דרך WI FI? האם אתם מכירים עוד מכשירים איכותיים שיענו על דרישותיי? מצטערת על ריבוי השאלות, אני פשוט רוצה להחליט על המכשיר הטוב ביותר לצרכיי ולקנות תודה

splashy

New member
לגבי GPS, כוונת המשורר היא שאין לו

GPS מובנה אך בהחלט ישנה אפשרות לחבר GPS דרך BT זה בטוח, אני עובדת עם TX ו-GPS שן כחולה ללא כל בעיה. לגבי GPS עכברי אני לא יודעת אם קיים למולטי קונקטור של ה-TX. לגבי גלישה ב-WIFI, אצלי עובד בסדר גמור ללא תקיעות.

amitp

New member
את מבינה לא נכון

פאלם לא עדיף על פוקט (בדיוק כמו שפוקט לא עדיף על פאלם). לגבי הTX הוא נתקע בדיוק באותה התדירות כמו מכשירי הפוקט החדשים. אצל הידיד שלך יש כנראה בעייה נקודתית. אני גולש די הרבה עם הפוקט שלי דרך WIFI - לא נתקע מעולם.

למעלה