דילמה מוסרית ומעט טינופת בצידה

דילמה מוסרית ומעט טינופת בצידה

מוכרת לי היטב זהותו של א הרצלייני. נער רפה שכל לא יותר. שמו, כתובתו, פרטיו, מוכרים לי היטב. וכעת לסוגיה: האם לפרסמם ולהניח שאחד מאירגוני זכויות הגייז ימצאו דרך להסביר לו באבחת אלה זכויות הפרט מה הן, כמו גם לאפשר למי שהטיפש הזה גרם לו עוול לתבוע אותו על הנבזות שגרם? אני מחסידי הדמוקרטיה. על כן מבחינתי כל קול נחשב. אם עד סוף היום יהיה רוב בעד החשיפה אחשוף, אם לא, לא אחשוף ורק אתפלל שמשאית אשפה גדולה תאסוף בהקדם את גוש הצואה הקטן הזה מעירנו שגם כך הריח ברחובותיה לא משהו.

הגיעו מים עד גועל נפש

הנהלת תפוז עברה את הגבול הדק של טימטום ורשעות צאתך ממלכת חופש הביטוי, בהתרת הרסן בכתיבה בפורום. השארת השילשול (זו אינה שגיאת כתיב) בו משורבב שמו הפרטי של אדם בהודעת האנלפבית ההרצליני הייתה טיפה מעל למה שהשמן מעוניין לתת בו יד וחלק ולפיכך השמן גמר אומר לא לפקוד את בית הבושת הוירטואלי הזה מעתה והלאה. "לכו לעבוד" יקר - קבל את ברכתי לעשות בזאטוט זב החוטם שפטים, פרסם את שמו ואת מנת המשכל שלו (לא צריך לדאוג להתהפכות הספרות משמאל לימין - זה לא קורה במספרים חד-ספרתיים). חבורת האפסים המשלהבים את עצמם יוכלו להמשיך וללהג כבבונים, כאוות נפשם והשמן ימשיך לאכול את ארוחות הבוקר שלו (מבוקרות הכולסטרול) יום ביומו עד יום הבחירות, בו הוא מתכוון לקנח בארוחת שחיתות מפוארת ולחגוג סוף סוף את הורדת הפרצופים המבעיתים הניבטים עליו מכל פינה בעיר והשלכתם אחר כבוד למזבלה העירונית, שם הם שייכים. בתחושת קבס קלה מניח השמן את הנוצה בקסת בפעם האחרונה, אך לא לפני שיצא במספר הבהרות אחרונות: 1. השמן משוכנע כי הסיפור לא היה ולא נברא. 2. השמן משוכנע כי חבורת המרושעים של גברת רישעי הגיעו לרמות תיסכול מגביהות שחקים (כנראה שבסקר האחרון הם ירדו מה- 4 אחוז הקבועים שלהם), לפני החלטתם לצאת בהשמצות הסובבות נטייה מינית של אנשים. 3. החבר'ה האנלפבתים והניאנדרטלים של רישעי לא שמעו שנכנסנו למאה ה- 21 וככה"נ שכחו לעדכן אותם שבאקלים הפוליטי של ה- 20 שנים האחרונות, נטיה מינית כזו או אחרת מהווה השמצה בדיוק כמו האשמת מן דהוא בהעדפת תפוחים על תפוזים. 4. תיקון ל- 3: השמן מסוגל לראות איך בהעדפת תפוחים על תפוזים יש מן הבעייתיות. 5. תנו לשמן לנצח. 6. לכו לעבוד, יכול להיות רעיון לא רע, לכל החלמאים שמסתובבים פה והשמן יכול להבין מאיפה חשב בן-דודו הוירטואלי על הכינוי.

[אורן]

New member
לעניות דעתי

השרשור הזה יצא מפרופורציה, כמו כל הפורום. יש למחוק שרשור זה לאלתר ולחסל את הבעיה. דא עקא שבכדי למחוק שרשור יש צורך במנהל פורום, שבנוכחותו לא הרגשתי מאז כניסתי הראשונה לפורום. מישהו נמצא שם?

jablonka

New member
עוד לא נמאס לכם?

שמחתי לקרוא את תגובותיכם... הייתי מציע לכם לנסות, אולי רק לרגע, ולכתוב הודעה ללא השמצה.

פשוט ילד קטן

אינך מכיר אותי ונראה לי שאתה בנאדם שמחפש רק תשומת לב! מנסה לפגוע בי לחינם וקשה לי להאמין לך לגבי זהותי. אם אני חושב שאם אתה חושב שמדובר באותו נער ממטה רשפי, ושמעתי שחשבו שהוא א.הרצלייני-אתה תפגע בו. לא בי. הפורום הזה יצא מכלל הגיון ושליטה, חזרו לעיקר ודי להתעסק בשטויות חסרות טעם. לי נמאס ואני החלטתי לצאת לי לחופשה בפורום, כמו ששאר מתנגדי גרמן עשו לפני! אני מאחל לכם שיהיה לכם עכשיו "פורום גרמן" נחמד, ובלי תומכים אחרים שיפגעו ביעלי. אם פגעתי באנשים, אני מתנצל, ואני לא מוכן שאחרים יפגעו עוד, ולא בנער שלא קשור לעניין כאן. הפורום הזה פשוט... שיגיע ה-28 לאקטובר-יום החשבון עם יעל גרמן!

בנזין 95

New member
ניתוח אירוע

א.הרצליאני, מודה ועוזב ירוחם - לא מתפשרים על חופש הביטוי, ומי שנכשל פעם אחת ונרתע - טועה, מטעויות לומדים, ודאי שלא בורחים מפניהן. כמה חבל שגם איתי וגם אורן (המזדהים בשמם, מרצונם) לא שמו ליבם לתקלה, ואפילו התעקשו שאיננה קיימת. חבל עוד יותר שהדודה מעפולה והמנבל השני - ניצלו את האירוע הזה להראות לכולנו את שפת הפנינים המדוברת במטה שלהם. חבל עוד שלקח להנהלת הפורום 12 שעות לתקן את התקלה (העברתי דיווח במייל ב 00:41 וקיבלתי מייל על תיקון התקלה רק כעבור כ 12 שעות). ואם א.הרצליאיני למד את הלקח, אך ודאי ימשיך לומר דברו, רק ביתר זהירות - דיינו ואם איתי ואורן למדו משהו מהסיפור הזה - דיינו ואם הדודים שהלכו לאיבוד יתנתקו מלשון הביבים וילמדו עברית מדוברת - דיינו ואם הנהלת הפורום תהיה יותר עירנית לתקלות, בייחוד אם הן מדווחות כמעט בזמן אמת - דיינו ואם כולם למדו את הלקח, ויישמו אותו הלכה למעשה, הרי שישתפר במידת מה המאזן השלילי של האירוע הנ"ל.

Gwendolyn

New member
מי שמדבר...

אמנם לא התכוונתי לענות על הודעה זו,ראשית מאחר שהיא כה פאתטית עד כדי שהיא משיבה לעצמה (כלומר אי אפשר להמנע מלענות לה בציניות וסרקזם בראש, בלי קשר למי הקורא ובמי הוא תומך לראשות העיר ומאיזו עיר) ושנית מאחר שציפיתי שרבים אחרים יענו לה קודם לכן. ובכן, להלן מספר הבהרות: א. "אינך מכיר אותי ונראה לי שאתה בנאדם שמחפש רק תשומת לב!" סליחה??? מישהו הזכיר פה את המילה "השלכה" בעבר. חבל שעדיין לא הבנת את משמעותה. אתה משליך התנהגויות שלך על האחרים, מאחר שיתכן שאינך מסוגל להודות בפני עצמך, שהכתיבה הבלתי פוסקת שלך בפורום ונסיונות הבילוש האובססיביים שנראה שהשתלטו על חייך, הם מפריעים לך. וכך אתה מאשים אחרים באותו הדבר, למרות שברור שאין קשר בין האשמותיך למציאות שכולנו רואים לנגד עיננו (אפילו אם המציאות אינה אובייקטיבית... היא אובייקטיבית ביחס למשקפיים דרכם אתה רואה את העולם). ב. אני מבקשת בכל לשון של בקשה - אל תחשוף את שמו. כאן המשפט הנדוש ביותר שאי פעם שמעתי "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" תקף שבעתיים. נכון, הוא לא חבר שלכם. זה די ברור. אך יש טעם לפגם בכך שתעשו את אותו הדבר שאתם כועסים עליו לגביו. ג. חוכמה גדולה "לצאת לחופשה" אחרי ש90% מהפורום נזף בך והודיע לפניך שהוא נוטש את הפורום בעקבות השרשור ההוא. ד. ממש מראה כוונות טובות ובעלות טקט, כשאתה חותם על ההודעה שלך "שיגיע ה28 באוקטובר - יום החשבון עם יעל גרמן!" - מה אתה, אלוהים? ומה קרה מאז לפני 4 ימים כשכתבתי שאתה דווקא מחבב את הגברת גרמן? ה. "יחי אורית רשפי". יחי. בלי להכנס לקטנות, משפט כזה טפשי מזיק לך, לאורית ולקמפיין מ3 סיבות. ראשית, הטעות מעידה על הרמה הלשונית הנמוכה של הכותב. שנית, הדבר מעיד על הרמה של הפעילים שרשפי מחזיקה, ושלישית, זה מעיד על המגלומניה של הגברת, שאולי נהנית שפעיליה חותמים בססמאות מלוכניות או פאשיסטיות. ו. שמחתי לשמוע שהתנצלת. באמת הגיע הזמן. ראוי שתיצור קשר עם האדם שפגעת בו ותביע התנצלותך באופן אישי, ולא רק על-גבי דפי הפורום ובהחלט לא בצורה מסתייגת כזו כפי שעשית בהודעה האחרונה! עם זאת,אני לא מסכימה עם שאר החברים. לדעתי אין צורך להחרים את הפורום. להיפך, על כל הכותבים מכל המחנות להשאר בו ולהקפיד כפליים על רמת ההתכתבות ולמנוע בעיות מבעוד מועד.

למעלה