דילמה מוסרית, מתלבט בין שני בתי ספר

darktender

New member
דילמה מוסרית, מתלבט בין שני בתי ספר

שלום בוגרי ברמני יקרים, הדילמה שלי היא קשה, אני כרגע לוקח ראוקוטן, איני יכול לשתות אלכוהול וממש רוצה לעשות קורס ברמנים. אני מעוניין לעשות קורס, שאני אדע איך להיות בבר, עם ביטחון ועם הידע המירבי שאני יכול לצבור מהקורס. אני מתלבט בין שני בתי ספר הראשון זה זמן אמיתי ( לימון ) או ברמאסטר, אני מעוניין לשמוע דיעות מקצועיות על שני בתי הספר האלו. חשוב לציין שיש לי נסיון תעשייתי של 4 שנים בבתי קפה.

darktender

New member
ועוד שאלה מתי מתחילות המשמרות שלכם?

ועוד דבר, מתי מתחילו המשמרות שלכם ועד מתי?

S1ndrome1

New member
רואקוטן

מראש אני אגיד שאני לא רופא ולא מוסמך ולא ממליץ לך לעשות שום דבר ממה שאני אומר. אני לקחתי רואקוטן בזמנו... וגם שתיתי באותו זמן, סביר להניח שהכבד שלי נפגע קצת יותר מאשר שאם הוא היה נפגע אם הייתי שותה בלי רואקוטן. אבל... השתדלתי לא להגזים, אם ביום שתייה ממוצע הייתי שותה נגיד דוגמא ליטר וחצי בירה וויסקי או שניים, אז אם רואקוטן זה הפך להיות בירה אחת או ויסקי אחד. יש לי חברים שגם את החשבון הזה לא עשו ושתו כמה שהם רצו, ולפחות לטווח הקצר אין נזק נראה, אולי לארוך יש... מי יודע. תתייעץ עם הרופא שלך, אני חושב שאם רק תקח טעימות קטנות ולא תשתנה הכל מהכל אז תהיה בסדר. וכמובן תאכל טוב לפני. בקשר לשעות, זה משתנה ממקום למקום. בתי קפה ומסעדות עובדים יותר בשעות היום עד הלילה, אזור 1-2 בלילה. לרוב היום מתחלק ל2 משמרות. פאבים ודאנסברים עובדים כבר יותר בשעות הלילה משעות אחר הצהריים עד הבוקר המוקדמות, שוב, לרוב מתחלק ל2 משמרות.

למעלה