דילמה מוסרית

דוש דוש

New member
מניסיון

מנסיון אל תכנסי לזה לו אין מה להפסיד את יכולה להפגע! ומה אם תתאהבי בו? נראה לך שהוא יעזוב את אישתו? את תוכלי להסתקל לאשתו או לילד בעניים?

שזיפוני

New member
מנסיון?? למה צריך "נסיון" כזה?

למה יש כל כך הרבה נשים וגברים שמנהלים רומן (אפילו "רק" מין) עם גבר או אשה נשואים? זה לא נראה לכם, מלכתחילה, דבר פסול? תחשבו על האשה/איש, על הילדים, על חיים שלמים שעלולים להיהרס. זה כל כך לא מוסרי.

כדי.....

לעשות משהו מהצד לא צריך לפרק את החבילה היציבה שקיימת בבית, ואנשים שמנהלים מערכות יחסים מחוץ לבית זה פסול נכון...אבל למה הם מנהלים חיים כפולים זה אולי למלא את החסר שמלכתחילה בניסיון קודם לא הצליחו לגשר על זה בבית. אני לא בעד לפרק את החבילה היציבה של הבית... ומי שעושה מה שעושה צריך לדעת שזה לא יבוא אף פעם על החשבון הבית הבית צריך להיות בסדר עדיפות הראשון גם אם זה לא נוח כל כך... מוסר זה סיפור אחר...

ברור שלא!

אפילו לא בכיוון. רציתי לשמוע דעות שונות בנושא. האמת שעדיין לא עשיתי כלום - ואפילו מנעתי. השאלה היא: האם זה הכיוון שאני אמשיך בו....

נעמייה

New member
אוקיי

את השאלה את צריכה להפנות לעצמך בלבד... לדעתי, תעשי מה טוב לך. בין אם זה למטרת מין בלבד ובין אם זה למטרת קשר של אהבה. את רק צריכה לדעת את הסיכונים שטמונים בקשר מסוג כזה.

גברברת

New member
באופן אישי אין לי בעיה עם זה למעט

העובדה שאני באופן אישי שונאת להיות Second best בטח ובטח במערכת יחסים יום נפלא לך
וברוכה הבאה

איזה סוג של קשר?

אם זה סתם זיון, אז מה אכפת לך (אני אישית לא מסוגלת לגעת עם מקל באורך מטר באנשים בוגדנים ושקרנים, אבל זאת עמדה אישית)? אם זו מערכת יחסים, אז איזו מין מערכת יחסים זאת? בין שייח סעודי לפלגשיו?

חיבוקון

New member
אני כבר אוסף מקלות לל"ג בעומר

רשמתי, מקל אחד אצל אחת בלתי צפוייה (נקווה שאפשר לסמוך עלייך :) לא כל מי שבוגד הוא שקרן, החיים הם לא שחור ולבן, יש בהם הרבה אפור, נשבע לך

כל מי שבוגד

שקרן לפי הגדרה, אתה יכול לטעון שיש להתייחס לזה בסלחנות. אז אני לא עורכת להם משפט שדה, זה לא מתפקידי, אבל בעיני זו התנהגות לא מוערכת, ואני מעדיפה להזדיין עם אנשים שיש לי את המינימום הנדרש של הערכה כלפיהם. עובדה שלבחורה אחרת לא הערתי, אבל לי יש את ההגבלות שלי. לא אכפת לי להזדיין עם אנשים שמנהלים זוגיות פתוחה, בכל אופן. אבל בטווח הגילאים שהייתי מתעניינת בו בעודי פנויה, ממילא אין נשואים.

חיבוקון

New member
תלוי מה את מחפשת,

אני אישית הייתי הולך על זה, אבל אני לא אוביקטיבי :)) תעשי רשימת בעד ונגד שימי את הכותרת של מה שאת מחפשת בראש הרשימה, וקדימה.

jessy19

New member
לדעתי טעות...

גם להיות האישה השנייה וגם להרוס קשר של בני זוג...

LCA

New member
עד היום

חשבתי שלא כדאי להכנס לקשר עם גבר נשוי! אם הגבר בוגד באישתו מי אומר שהוא לא יבגוד באישה השנייה? אבל פתאום, חברה טובה שלי סיפרה לי שהיא יוצאת עם גבר נשוי וכל הדעות שלי פתאום השתנו. מה עושים עכשיו? היא נראית מאושרת, אז למה להרוס לה את זה? האם להגיד לה שיש סיכוי שהוא לא יעזוב את אישתו? שהוא סתם מנצל אותה? שיש סיכוי גדול שבסופו של דבר היא תפגע מזה כי הוא עוד יבגוד בה? שמבחינתו נישואים זה לא משהו קדוש? מה???????? מה עושים במצב כזה! אני יודעת שקשה לה עם זה שהיא "האישה השנייה" אבל טוב לה איתו!!

למעלה