דילמה... צביעות או נחמדות...

שאנטיdos

New member
דילמה... צביעות או נחמדות...

נכון זמן רב לא ביקרתי אתכם.. עוד פרטים בקרוב בבלוג שלי.. בכל אופן ברכות חמות למצטרפים... יש לי רק בעיה קטנה שאת חלק מהאתרים מאוד לא אהבתי מבחינה ויזואלית (ומה לעשות שתוכן עוד אין).. מה אמורה להיות התגובה שלי?

emale

New member
אולי "לא אהבתי את האתר שלכם" ../images/Emo35.gif

סלח לי, אבל השאלה שלך מגוחכת בטירוף. אתה שואל ברצינות? אתה באמת תוהה אם כדאי לך להיות צבוע? זה כנראה מה שקורה כשהז´אנר המוביל פה לאחרונה הוא שפיכת טונות של פרחים וסמיילים מתקתקים בלי שום פרופורציה על כל אחד שבמקרה קופץ להגיד שלום או סתם על מי שהקים חצי עמוד בלוג וכנראה לא יעדכן אותו בחצי השנה הקרובה. קצת כנות תהיה שינוי מרענן, זה מה שאני אומר. Emale סייברלייף

תגיד מה שאתה חושב...

כמובן שאל תעליב וכל זה כי בהחלט ניתן לתת ביקורת רעה בצורה טובה. מי שלא יכול להתמודד עם הביקורת, בעיה שלו.

איה@

New member
ביקורת בונה ../images/Emo26.gif

א. צריך להשאר נאמנים לאמת ב. צריך ורצוי לתת ביקורת אבל..... ביקורת צריך לדעת איך להעביר (למדנו את זה מספר שיעורים, ואפילו התאמנו.. בביקורת עבודות בכיתת עיצוב גרפי) הנה הכללים: להגיב בנימוס להתחיל במשפט חיובי להעביר את הביקורת בצורה עיניינית ולא מבזה להסביר! מדוע אתה חושב כך לנסות ולתת פתרון/מענה/הצעה - חלופה שלדעתך מתאימה. כשנוהגים כך - אין שום מניעה לאמר את האמת. ומאידך - על מבקש הביקורת - לדעת לקבל אותה! ולהבין שהביקורת שניתנה היא ביקורת בונה.
איה.

תוכן? זה חלק מהבלוג? עיצוב יותרחשוב

להיות צבוע? בטח! מה השאלה! למה יש פורום אם לא ללקק לאנשים חסרי כישרון כתיבה ועיצוב בתחת? [שימו לב - כתיבה לפני עיצוב]

ohad m

New member
טוסט יקרה (לא טוסטית!)

כמוך, אני לא מאמין בלהיות צבוע, ולא פעם כתבתי פה בפורום דברים שאנשים לא אהבו לקרוא. בניגוד אלייך, אני מאמין שמקום שרע לי בו - אני פשוט הולך ממנו. לכן, אם כל מבוקשך הוא לחולל פה סערות בכוס מים, ולהכביד על אנשים שכן רוצים לבלות פה חלק מזמן הגלישה שלהם, אולי עדיף שתעברי למקום שבו יהיה לך יותר טוב, ושלא תצטרכי להוציא בו אנרגיות מיותרות בלרדת על אנשים. חוץ מזה, ש"עיצוב בתחת" ממש לא מעלה את מעמדך בעיניי, קצת איפוק
אוהד

זכרו את שיטת המשצ"ים...

זה נקרא שיטת הסנדוויץ´... בהתחלה מתחילים עם ביקורת טובה, על מה אהבת.. אח"כ עוברים לכמה הערות ודברים שלא אהבת, וכדי להשאיר טעם טוב מסיימים עם משהו טוב ! זה יוצא טעים !
שי !

o_mer

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

נשמע כמו שיטת ליקוק נפלאה. מטצער. אבל לפעמים, עדיף פשוט לשתוק. לדעתי.

איה@

New member
לא. לא נכון אוהד ../images/Emo26.gif

במשרדי פרסום, בסטודיואים לעיצוב, ובכל מקום אחר שיש קבוצות חשיבה, ומעלים נושאים, הצעות לדיון, או סקיצות לחוות דעת ויש צורך להחוות דיעה ולהעביר ביקורת משתמשים בשיטה הזו. זו לא "שיטת ליקוק" - ובטח שזה לא המקום ש"עדיף לשתוק"... צריך פשוט לדעת איך להעביר את הביקורת. אני לא צחקתי - ובאמת בבתי הספר לעיצוב פרסום, יחסי ציבור וכו´ מקדישים שיעורים רציניים לנושא: איך להעביר ביקורת.
איה.

למעלה