דילמה קטנה

הקוסמת

New member
דילמה קטנה

יש לי חברת ילדות שאנו נפגשות לעיתים אחת לשנה ויכול להיות אחת לכמה שנים, מאחלות זו לזו חג שמח בפסח וראש השנה, מזל טוב ליום הולדת...
אני הוזמנתי לנישואי ילדיה הבעיה שזה לא מסתיים בזה, נולדו נכדים הוזמנתי לברית/ה שלחלקם הלכתי, עכשיו קיבלתי הזמנה לבת מצווה לנכדה, איני מכירה את הנכדה ואיני חושבת שצריך להזמין בלי סוף.

יותר מאוחר אוזמן בוודאי לנישואי הנכדים, כמובן שיש בעיה של תקציב, איני יודעת אם ללכת או לא, עניתי לה "נראה איך יסתדר עד אז" והתשובה שלה היתה, זה
בערב לא בשעות העבודה, כאילו גם מנהלת לי את העניינים.
אני לא מבינה מזמינים כל מי שמכירים בלי לחשוב אם זה מתאים וכל זה כדי למלא אולם?!

תודה על התשובות.. זה ייתן לי שדה ראייה ומחשבה נוספים על מה שקיים אצלי, תודה

Hעקב56

New member
אם זה מעיק עליך, אל תלכי

אנשים מזמינים אותך לשמחה שלהם ומצפים שתבואי מתוך מקום של רצון לשמוח בשמחתם.
אם את אל שמחה ומרגישה תחשוה של ניצול, עדיף שלא תבואי ותביאי איתך אנרגיות שליליות לאירוע.
תישארו חברות טלפוניות, או שתוותרי גם על זה.

AמלYה

New member
יש חברים שנשארים חברים לקפה ושיחות נפש

יש חברים ששומרים על קשר טלפוני בלבד .
ויש חברים ששומרים לאירועים...כן בהחלט כדי למלא אולם באורחים ובו זמנית גם את הכיס.
לדעתי את לא חייבת ללכת לכל אירוע וז בסדר גמור....כן להמשיך לשמור על קשר אני בטוחה שהיא גם תכבד אותך בשמחות שלך.

שוגי21

New member
לדעתי אינך חייבת ללכת

את יכולה להרגיש חופשי להעדר. אין ביניכם מחויבות של היא הייתה אצלי ולכן אני חייבת ללכת. זה קורה לי מדי פעם ואני מרגישה הכי טוב בעולם לא ללכת. עברתי את מחסום הבושה אני עושה רק מה שטוב ומתאים לי ובמקרה הזה הכיס מדבר מאוד. בהצלחה לך תנסי פעם אחת לא ללכת והאישה הזאת תבין שאת לא בעניין של למלא את האולם.

eliya79

New member
חשבת אולי שהיא מזמינה כי לא נעים לה לא כי היא באמת רוצ

רוצה להזמין אותך..? וסליחה שאני צינית .
אם אתן מכירות אני מניחה שפשוט לא נעים לה. את גם מזמינה אותה לשמחות של משפחתך? אם כן ברור שהיא תזמין כי ככה נהוג.
בשורה התחתונה את לא חייבת ללכת ובטח שלא צריכה לספק תירוץ.
מותר להגיד לא הסתדר ובזה נגמר הסיפר מבלי לעשות סיפור.
יום טוב

למעלה