דילמה קטנה

מיטללל

New member
דילמה קטנה

חברה טובה שלי וחבר שלה נפרדו. היא לקחה את זה איום ונורא. כבר איזה שבועיים היא רק בוכה ובוכה ובוכה. אני מנסה להיות איתה ולחזק אותה כמה שאפשר אבל ההצלחה שלי חלקית ביותר. בכל מקרה היא ביקשה ממני משהו... היא ביקשה ממני לדבר עם האקס שלה לספר לו איך היא מרגישה, כמה היא שבורה מה שיגרום לו, היא מקווה, לבוא לדבר איתה. אני לא יודעת מה לעשות מצד 1 היא חברה שלי ואני אעשה הכל בשבילה מצד 2 אני לא רואה איזו תועלת זה יכול להביא.. מה דעתכם?

RVD18

New member
את מכירה אותו?

או שזה יהיה מוזר כזה לדבר איתו? כי לא נראה לי שיש מה להפסיד... אם היא חושבת שזה יעזור אולי שווה לנסות...

אם היא ביקשה..

אז תעשי את זה.. מה שבטוח שיותר גרוע לא יכול להיות הרי.. במקרה הכי גרוע הוא לא ידבר איתה.. במקרה הטוב.. את תהיי שושבינה עוד כמה שנים.. את צריכה לדבר איתו כי זאת חברה טובה שלך והיא ביקשה ממך לעשות את זה.. אין לך מה לחשוב בכלל.. זה לא כזה סיפור..

חי אדר

New member
מחשבה תחילה

אולי מוטב שתפצירי בחברתך שהיא תדבר עמו שהרי החבר יכול לדחות אותך בטענה שזה לא עניינך, וכבך עוגמת הנפש תגבר יותר. כמו כן השאלה היא על מה תוכלי לדבר איתו? סתם לומר לו לחזור? הרי על מנת לנסות לגשר בהכרח תצטרכי להיכנס אל תוך הפרטים האישיים והשאלה האם יש טעם לכל זה והאם זה יועיל או שמא זה עשוי בסוף לגרום לך כאב ראש לא קטן.

נועם m

New member
דברי איתו

אולי טוב שהוא יבין באיזה מצב היא נמצאת, וידבר איתה, ויבהיר לה שזה נגמר.אם היא מבקשת שתדברי איתו כנראה שזה אומר שעוד יש לה תקווה שמשהו יצא מזה... מצד שני, את צריכה לחשוב עם עצמך האם את באמת רוצה להכנס לאמצע של כל זה...

Cobe Anan

New member
זה לא קשור אלייך..

זה קשור לעניין הפרידה. אחרי הפרידה, אין לאן לחזור. האמון בקשר נפגע. מה היא רוצה, שהוא יחזור אליה מרחמים? זה קשר? זאת אהבה...? התפקיד שלך פה הוא לעזור לה להמשיך הלאה, לעבור את התקופה הלא קלה הזאת. את יכולה לפתוח לה את העיניים לעולם, אבל אני אפילו לא נכנס לשאלה האם מתפקידך או לא מתפקידך לנסות לשנות את דעתו של מר בחור, פשוט מעצם דעתי שאין לנסות לשנות את דעתו של מר בחור. בטווח הקרוב, הוא אמנם מאד יחסר לה, אבל בטווח הארוך היא לא תוכל לשאת את התחושה שהוא לא רצה אותה, היא תישאר תמיד באותה עמדה של זאת שרודפת אחריו, מתחננת, והזמן שלהם ביחד יהפוך למין צ`ופר חד-צדדי שהוא מעניק לה. ככה לא עובדת מערכת יחסים. כן, קורה שמגיעים עד הקצה, וברגע האחרון מצילים הכל. אבל אם עוברים את הקצה, משהו משתנה. הכל אבוד, כי מישהו איבד את האמונה, או את הרצון להחזיק הכל ביחד, וההמשך, אם יהיה, תמיד ילווה בתחושה שלא מן הנמנע שזה יחזור. פשוט..תעזרי לה לתת לו ללכת.

מיטללל

New member
עדכון

בסוף דיברתי איתו. הוא הראה אכפתיות מסויימת אבל.. מזויפת כזו. (הוא התרכז אך ורק בעצמו) בסוף הוא הבטיח ליצור קשר.. ולא עשה את זה. עכשיו היא יותר בדאון (בגלל העובדה שהוא יודע באיזה מצב היא ולא מזיז את הזרת)

Cobe Anan

New member
יש את השיר הזה של איה כורם- ``קיץ``..

ויש שם שורה מאד נכונה- ``אני אוהבת אותך, אבל גם את עצמי.`` זה משפט נכון- לשני הכיוונים. היא צריכה להשתחרר ממנו, הוא כנראה גם היה צריך להשתחרר ממנה.

מיטל

תראי... כמה דברים בקשר להודעה הראשונה שלך- כתבת שאת לא כל כך מצליחה לעזור לה למרות שאת מאוד משקיעה. אני חושבת שאת עוזרת לה יותר ממה שנדמה לך- אם היא הייתה צרכיה לעבור את כל זה בלעדייך אני יכולה להבטיח לך שהיה לה עוד יותר רע- אפילו שזה אולי נראה בלתי אפשרי. בקשר לבחור- הוא מנסה להפרד, אולי לא קל לו, אולי הוא מברך על הרגע. הוא אולי צבוע,כי באמת לא איכפת לו, ואולי זה היה אמיתי, אבל אחר כך הוא חשב על זה והבין שזה רק יעשה נזק. הוא בחר להיפרד. הוא לא אמור להזיז את הזרת, מה זה לא אמור? זה יכול היה להיות יפה מצידו(לא כטובה, אלא כהתנהגות של בן אדם) אבל הם נפרדו, וכמה שהיא תשלים עם זה יותר מהר ככה יותר טוב. אני אולי נשמעת קרה, יותר מדי קרה בשביל מישהי שנשברה לגמרי כשזה קרה לה- אבל אני חודש שלם האמנתי שעוד נחזור וזה רק דפק אותי עוד יותר, כי רק אחרי חודש של בכי התחלתי לבכות באמת- לא שווה את זה. בטח לא הבחור ההוא...

למעלה