דילמה קשה מאוד

צביקה פ.

New member
דילמה קשה מאוד

שלום לך ידידי! אני בן מזל מאוזניים,בזמן האחרון אני עומד לפני דילמות קשות מאוד לגבי העתיד בתחום העיסוק. אני הולך לעזוב מקום עבודה בגלל שאין אפשרות להתקדם.יש לי כמה הצעות ב``אוייר``.די קוסמות גם בנושא השכר.אני שייך לתחום שקשור להיי-טק.המצב היום הוא לא מי יודע מה,אבל אני חש שאני מתנוון. קשה לי להחליט מה אתה אומר? בברכת חג שמח! ובתודה מראש צבי פיינשטיין

צביקה פ.

New member
חוות דעת אסטרולוגית

אני שמחה אלקיים בת זוגתו של צבי,אני רוצה לדעת, באופן כללי מה אתה אומר על העתיד שלי בנושאים כמו זוגיות,כלכלה, ילדים,וכו` ת.ל. 29/11/66 בשעה14.00 בחיפה, בי``ח רמב``ם חג שמח שמחה

וואו, וואו! להירגע!

אם כל אחד יבקש פה שיכינו לו מפה אסטרולוגית, אז נשאיר את האסטרולוגים מןבטלים לא? אז אם יש לכם שאלות כאלו לכו לאסטרולוג מקצועי - הוא בטח ייענה טוב יותר מחברי הפורום (עם כל הכבוד,כמובן!!! אני לא מזלזל באף אחד!!! להיפך - ישנם אנשים אנטליגנטיים - אבל צריך פה גם ניסיון..) בכל אופן, זה פורום, אז למה שלא תשאלו שאלות ``בגדול``?

TaKSR

New member
נכון אתה צודק פה מאוד

למה שהם לא ישאלו בכלל את יאיר (המנהל של הפורום) הוא זה שאמור לתת תשובות לנו יש עדיין מה לעשות ובמיוחד בני התאומים אז למה להקשות? בכל מקרה כיף לדבר איתך ואם כולם ולשאול שאלות מסקרנות שאפשר גם ללמוד מהם ולא רק לחזור על הידע שלך

למעלה