דילמה קשה מאוד

פנפוני

New member
דילמה קשה מאוד

היי לכולם. חייבת לשתף , לספר לפני שאני אתפוצץ מרוב מחשבות. אני בהריון, הריון רצוי כמובן ,כשנודע לי , לא הייתה שמחה ממני, כמובן שהלופוס נלקח בחשבון, אבל לאור העובדה שבעוד שבוע אני בת 35 חשבנו אני ובן זוגי שהגיע הזמן שלנו לנסות להביא ילד לעולם( לפחות אחד) ביום שישי התחילו לי דימומים קלים, נכנסתי ללחץ והלכתי למיון נשים אישפזו אותי ,לעובר יש דופק והכול בסדר איתו, אבל אני סובלת מאי ספיקת כליות קשה, קראטנין 2.4 ואוריה 135 לרופאים הייתה דעה מאוד נחרצת שמצבי קשה והסיכוי שאני אלד ילד בריא ואני אשאר בחיים הם קלושים הם צופים לי החמרה במצבי ( דיאליזות) היום שיחררו אותי מבית החולים ואמרו לכו תחליטו,הפלה או הריון בסיכון מאוד מאוד גבוה איך מחליטים? מה עושים? ואולי יש סיכוי... אולי בכול זאת אפשר למרות שקשה... אני לא יודעת מה לעשות , מה לחשוב, אני בבעיה חמורה.. יש לי זמן לחשוב ולהחליט,,, הראש מתפוצץ ממחשבות. דניאלה.

ל3

New member
דניאלה היקרה

אני כל כך מצטערת לשמוע את זה. מההיכרות שלי איתך את יכולה להיות אמא כזו נפלאה ומדהימה. השאלה שאת שואלת היא כל כך קשה והלוואי שהייתי יכולה לתת לך תשובה נחרצת. אני מבינה את הרצון העז שלך להביא ילד לעולם אך את צריכה לחשוב גם על עצמך דניאלה. ומה יקרה אם תביאי ילד אך לו לא יהיה אמא שתהיה מסוגלת לטפל בו? אני לא רוצה לשהישמע כאילו אני מכתיבה לך מה לעשות , אני לא חושבת שיש פה תשובות קלות אבל דנילאה, ילדים תמיד תוכלי להביא- היום גם בגיל מאוחר ואם הכליות במצב כה קשה אני לא יודעת אם כדאי להכניס את הגוף לטלטלה כזה קשה. האם יש עוד גורם רפואי מוסמך שתוכלי להתייעץ איתו? אני אתפלל בשבילך מקסימה, ואחזיק לך אצבעות ומה שלא תחליטי, תדעי שאני אוהבת אותך וכולנו פה בשבילך ונהיה יחד איתך ונעבור זאת ביחד. שולחת לך חיבוק גדול ואם תרצי לדבר איתי- בכל שעה- אני פה

gaia20

New member
דניאלה

קודם כל קבלי ממני
ענק הדילמה כל כך קשה ואני ממש לא יודעת מה לכתוב אני כותבת, מוחקת, כותבת ושוב מוחקת נראה לי ששום דבר שאכתוב לא יעשה את ההחלטה פחות קשה אני כל כך רוצה להגיד לך ללכת על זה, להביא ילד למרות הכל לקחת את הסיכון, לממש את עצמך בתור אמא אבל אני כל כך מפחדת עליך, הסיכוי הוא קלוש... והסיכון לחייך הוא פשוט גדול מידי ולכן לדעתי את צריכה לדאוג קודם לעצמך את רק בת 35, את כל כך צעירה, יש לך עוד המון זמן לילד בכל מקרה, אישה יקרה, אני מאחוריך בכל החלטה שתקחי תומכת בכל צעד שתעשי אני שולחת לך את הטלפון שלי במסרים אם יבוא לך לבכות לדבר או סתם להתפרץ על מישהו- אני בטלפון הזה מתי שתרצי. שיהיה לך לפחות ללילה הזה- לילה נטול מחשבות ושינה טובה
מחבקת המון.

1ט ל י

New member
../images/Emo24.gif

אני מסכימה איתך דניאלה, דבר ראשון, שינה טובה. אחרי זה לחשוב. וכמובן חוות דעת נוספת. זה עניין רגיש מידי בשביל דעה של רופא אחד. ליבי איתך, ומן הסתם אני בטוחה שתקבלי תמיכה לכל החלטה שתעשי. בהצלחה.

דניאלה ../images/Emo24.gif

כל כך קשה... כמו הדר, אני מוצאת את עצמי כותבת לך ומוחקת, כותבת ומוחקת... אין פתרון קל ואין דרך פשוטה לייעץ לך, בטח שלא על גבי הפורום.. מאחר וכל מקרה לגופו, אני מצטרפת לדברי חברי כאן, לגבי ייעוץ עם אנשי מקצוע נוספים, שיחוו דעתם לגבי המקרה הפרטי שלך. בכל מקרה, אני שמחה ששיתפת אותנו ומקווה שנוכל לעזור לך, לפחות בחלק של התמיכה, בתהליך הלא פשוט שאת עוברת. שולחת אליך המון חיבוקים ואם בכל זאת אוכל לעזור בדרך כלשהי (כל דבר!), את מוזמנת לפנות אלי. משאירה לך את מס' הטלפון במסרים איתך לאורך כל הדרך אירית

עָנת

New member
בנות תודה על התשומת ../images/Emo23.gif

מאחלת לכל אחת ואחת את האושר שלה
ו..שנהיה בריאים

למעלה