דילמה קשה!!

הצילצול

New member
דילמה קשה!! ../images/Emo11.gif

לחברה שלי היה קשר דיסקרטי עם גבר נשויי אבל עד לא מזמן הם ניתקו קשר אין לה יזיזים אחרים כרגע והיא רוצה לחזור לקשר ההוא. אמרתי לה שלא טוב לשכב עם נשויי ושלפחות תמצא לה רווק. היא אומרת שהיא לא מוצאת ושקשה לה להתאפק. אז מה אתם אומרים? מה אפשר להגיד לה? מה עושים? לחזור לנשויי? או לחפש? או לחכות עד שתמצא את אהבת חייה?

flowers girl

New member
השאלה היא..

אם היא מצפה בשלב מסויים לקשר יותר רציני, כי אני בטוחה שאת זה הוא לא יכול לתת לה.. אז כן, הוא לא נאמן לאשתו, זה לא אומר דווקא שהוא מאוהב בה או משהו כזה (בחברה שלך).... אני שמעתי הרבהה מאוד על קטעים כאלה שבסופו של דבר הבחורה, או במילים אחרות "הפילגש" (
) התחילה להתאהב בבוגד, והוא לא יכל לתת לה כלום.. אפילו אם הוא יבטיח לה משהו, אני בספק אם זה יתגשם ואם הוא לא ימצא לו איזו פילגש אחרת. אם היא רק שם בשביל הסקס, את יודעת מה? שיהיה לה סבבה.. כן כן, זה רדוד ושטחי ומגעיל ואנוכי מצידה, אבל מה אכפת לה? אם היא לא מכירה את האישה שלו ואין לה רגשות מצפון, עוד יותר. היא נהנית ועושה חיים ואם האישה תגלה לא יקרה לה שום דבר רע מזה, אז סבבה לה

אני לא רואה את זה

כדבר בריא... אבל אם זה מה שיעשה לה טוב... אני יודע שהיה לי רומאן עם נשואה, הפסקתי את זה ואני לא רוצה לחזור. עכשיו גם אני בלי אף אחת כבר חודשיים (פחות או יותר) ואין לי כוונה לחזור למשהו לא בריא שהיה לי. גם אם אני לחוץ.

seeyou

New member
נוחיות בחיים?

כן ישנם הרבה בנות שמעדיפות סוג כזה של מערכת יחסים,מאשר רומנים עם צעירים חסרי מנוח... לא מפתחות ציפיות פתרון קל לצרכים לא תמיד יש תאום בין גבר לאישה בכול הקשור ליחסי מין .

חברה שלך לחוצה תחת בעניין היזיזות

אני בטוחה שיש מספיק בחורים בגילה שישמחו מאוד להיות בקשר יזיזותי, שתמצא לפחות אחד פנוי!

למעלה