דילמה קשה

avipe

New member
דילמה קשה

הבעיה שלי היא כזאת: לא הלכתי ליום סיירות מסיבות אישיות ועכשיו מדור סיירות אמרו לי שאני יכול לקבל ביולי יום סיירות אך בתנאי שאסקים לדחיית גיוס למרץ כאשר כיום הגיוס שלי הוא תחילת יולי(אני כבר בן 18-אני מה``גדולים``). האם זה שווה את זה? הדילמה שלי היא קשה כי מצד אחד זה חרא להתגייס כול כך מאוחר שאני יהיה כבר בן 19 וחצי ורוב החברים כבר יגוייסו ומצד שני יהיה זמן לעבוד לטייל לשפר ציוני בגרות.... ומצד שלישי אפשר להגיע להרבה יחידות מובחרות גם בלי יום סיירות... האם זה שווה את כול זה?? למי שיש עצה אנא עזור לי

mch

New member
גם אני

גם אני

מתגייס ב-16 ליולי אבל אני לא הייתי דוחה את אזה מכיוון שלו מספיק שאתה תגמור את הצבא מאוחר יחסית לגיל וגם אם זה סיירת. וגם אם אם נגיד שזה שווה את זה אז אחרי שתגמור עם הצבא יזרקו אותך לכלבים אז אם אתה כבר סיירת אז תתגייס בזמן אבלאם אתה דוחה את הגיוס לא שווה כי כול שנה מהחיים חשובה במיוחד בעידן המודרני(וגם לא בטוח שתעבור ואם תעבור אז לא בטוח שתתקבל וכך הלאה והלאה.......)

תול

New member
מצד שני...

אם יש תפקידים שאתה רוצה להגיע אליהם ואתה יכול רק דרך יום סיירות, אז כדאי לך לגשת אליו גם אם ``תבזבז`` חצי שנה מהחיים. אתה בעצמך אמרת שיש לך מה לעשות בזמן הזה. גם אם תשתחרר מאוחר יותר מהחברים שלך (איזו טרגדיה!) לפחות תרגיש שאתה משרת בתפקיד שרצית וטוב לך בו.

למעלה