דילמה רצינית...

sharos88

New member
דילמה רצינית...

חשבתי לקנות את האייפוד נאנו אבל גיליתי שהוא לא תומך בעברית, דבר שקצת מפריע.. האם יש נגן של סנדיסק שמומלץ ואינו נתקע? (שמעתי סיפורים על הסנסה פיוז שנתקע לעיתים קרובות...) או נגן של חברה אחרת? או האם כן שווה לקנות את הנאנו למרות שלא תומך בעברית? הערה קטנה - לא להמליץ על אייריבר כי היו לי כבר שני נגנים שלהם והיחסים ביננו לא היו טובים במיוחד :) תודה וחג שמח!

יאיר B

New member
לאיריבר יש עברית הפוכה (שזה גם סוג של הצקה)

אם לקנות איפוד או לא - זה רק אתה יכול לדעת. עד כמה העברית חשובה לך? (באיפודים יש עברית רק באיפוד טאצ' לאחר פריצה), האם תסתדר עם האיטניונז? האם אתה לא זקוק להקלטה/רדיו? ועוד כל מני שאלות מסוג זה שקשורות למכשיר. שמעתי סיפורים על היתקעות של הפיוז. זה עוד לא קרה לי - מצפה לזה, רוצה לראות מה קורה ואיך (ואולי גם להבין למה). אם עברית חשובה לך - כמו שאור אמר, לאיאודיו יש עברית ישרה במרבית הנגנים שלהם.

sharos88

New member
אוקיי אז

על איזה נגן שלהם אתה ממליץ? ועברית כן חשובה לי אבל מצד שני אני רוצה שהנגן יהיה איכותי ותמיד אפל היו אמינים...לא?

יאיר B

New member
מעולם לא היה לי נגן של אפל

(וסביר להניח שגם לא יהי) אז אני לא יודע איך הם מבחינת אמינות (אתה יכול לשאול בפורום איפוד). איאודיו - יש לי I7 שלהם 4GB כשיצא לפני שנתיים ועדיין עובד (כמו גם ה-F2 של אחותי בן אותו גיל בערך). השאלה היא מה חשוב יותר: מוזיקה (ואז I7 הוא בחירה טובה) או סרטים (ואז D2 הוא הבחירה הטובה)?

למעלה