דילמה שאפשר לקשר אותה לפורום הזה...

just 20 f

New member
דילמה שאפשר לקשר אותה לפורום הזה...

מה אתם אומרים: אם אין לי מספיק אנשים (בנים, יותר חשוב) במסנג'ר, למחוק אותו או לצרף כל אחד שאני רואה??
הבעיה היא שאין לי מטרה להיפגש איתם או משהו, סתם לדבר, לא יודעת למה (אולי בגלל שזה חסר לי ברגיל...). מה אתם אומרים?

shaniza

New member
מה זה לצרף כל אחד שאת רואה?

זה לא ICQ
אם את מגיבה בפורומים השונים... לאט לאט יגיעו אליך פניות שיוכלו למלא לך קצת יותר את המסנג'ר... תמשיכי להגיב

just 20 f

New member
אוף, אני ארחיב את ההודעה המקורית...

יש לי בעיה עם בנים במסנג'ר ובנים בכלל, ת'אמת... מצד 1 אני לא יודעת מה אני רוצה כרגע, מצד 2 אני יודעת שאני רוצה משהו, מישהו, אולי דווקא בגלל שאני אחרי קשר של שנתיים אז התרגלתי להכל ואולי כי בא להכיר דברים חדשים (החבר לשעבר היה הראשון והיחיד שלי בהכל)... אבל הבנים היחידים שאני מדברת איתם אלה בנים מהמסנג'ר (כן כן...) ויש עם זה הרבה בעיות: אני לא יודעת אף פעם אם אני רוצה שמשהו יתפתח או שיישאר בגדר שיחות וזהו. כשנפגשתי עם 2 בנים זה היה גרוע אז כדאי לי בכלל להשאיר מצב שאני רק מדברת עם מישהו וזהו? מה אני בעצם צריכה לעשות?

mika tal

New member
חמודה.. ראשית לא להתעמק בזה יותר

מידיי... יש הרבה בחורים לצערי.. שמעדיפים את מדיית ה"אינטרנט" והמסנג'ר עלפ ני שיחות ומפגשים ב"חיים האמיתיים".. זה עניין של הרגשה... את יכולה לדבר עם מישהו במסנג'ר, ואחרי הפגישה, אם הוא לא נראה לך לחסום, או למחוק.. איך שבא לך..

למעלה