דילמה של חננות

sasson

New member
דילמה של חננות

כפרות! יש לי דילמה רצינית ביותר (טוב בערך נו). הצו ראשון שלי ממשמש ובא ומה שקורה זה שאין לי פרופיל קרבי אבל אין לי שום בעיה להסתיר את הבעיה הזאת ולקבל פרופיל קרבי. העניין הוא שאני מתלבט בין מסלול קצונה בחיל קשר שדורש פרופיל קרבי וכמו שהבנתי מורכב מאנשים די בסדר- ``בחורים טובים``, לבין תפקיד כלשהו במחשבים שלמרות שהאנשים שבמחשבים הם לא האנשים הכי מעניינים בעולם זה בטח די יעזור לי באזרחי וגם הרבה פחות קשה פיזית (טוב זה ברור). אם אני רוצה אחד מהם אני צריך להודיע כבר בצו ראשון. מה שגורם לי לכל ההתלבטות המעצנת הזאת היא שדווקא יש לי ראש למחשבים ודי חבל לי שאני לא יעשה משהו עם זה בצבא. אני יודע שלהרבה פה לא ממש איכפת מזה ובאמת למה לכם אבל למי שכן מבין אני ישמח אם הוא יכתוב מה הוא חושב. תהיו לי בריאים כפרות ששון

טל עדתו

New member
מה שאתה צריך לקחת בחשבון...

ששון! אז ככה: אתה צריך לקחת בחשבון בהחלטה שאתה לוקח עד כמה הבעיה הרפואית הזאת יכולה להשפיע עליך, ועכשיו בעברית: אם אתה נורא רוצה חיל הקשר אבל אתה יודע שכאשר תכנס לתפקיד הבעיה הרפואית הזאת תשפיע עליך - אז עצתי עליך היא - אל תסתיר! מה תקבל מזה ? בסוף הבעיה הזאת תפריע לך ואתה תסבול ואז כשיגלו את זה ירד לך הפרופיל ואז יתחילו הבעיות - שינןי תפקיד וכ`ו וזה חבל. אבל מצד שני - אם אתה חושב שהבעיה הרפואית הזאת לא תשפיע עליך בכלל בזמן השירות אז סבבה. עוד דבר שתקח בחשבון - עד כמה אתה באמת רוצה מחשבים? כי ממה שאני קראתי אז לא נראה לי שאתה ממש משתוקק לזה. חשבת על אפשרויות אחרות בצבא? ויש ה-מ-ו-ן, תחשוב גם על כיוונים אחרים. שיהיה המון בהצלחה,טל.

הנה ביקורת בונה בשבילך

איך שאני מבין את זה אתה לא ממש רוצה ללכת למחשבים. אבל רק להסדיר כמה דברים. העובה שיהיה לך ``ראש`` למחשבים לא מעניינת את הצבא ולא כהוא זה. יש לי חבר, שרצה להגיע למשהו במחשבים. יש לבן אדם פרופיל 64 קבא 56 ובגרויות 5 יחידות מחשבים בציון שקרוב מאוד מאוד מאוד מאוד למאה. ובכל זאת הוא כנראה יהיה מפענח תצא. אז ככה. לקצונה היעודית בקשר אפשר להתקבל מפרוליל 72 ומעלה. (או ש פרופיל 75, אני אף פעם לא זוכר את המיספר המדוייק של הפרופילים. אבל זה הפרופיל עם הקידומת 7 על בטוח) ככה שאפילו אם תדווח על הבעיה ותורי פרופיל סביר להניח שהוא יהיה מעל הפרופיל המינימלי לקצונה בקשר. אז לך על זה. גם תהיה כנה וגם תסיג את מה שאתה רוצה. ואם הפרופיל יהיה מתחת ל 72 אז כנראה שאתה באמת תסבול מהבעיה הזאת במסלול של חיל הקשר. האם עיין שווה לך ללכת לשם?

למעלה