דילמה של מתחיל

דילמה של מתחיל

(והודעה ראשונה בפורום התמיכה) אוקיי, אז ככה- אני מנהל את פורום איור ממוחשב כבר קצת יותר מחודש וחצי. בהתחלה הפורום סבל מתרדמת קשה שנגררה עוד מלפני זמן הניהול שלי (מין תקופה שהייתה בין ההנהלה הקודמת אליי). אבל עם הרבה מאמץ הצלחתי לבצע לו החייאה ועד לפניי שבוע בערך שמחתי לדעת שהצלחתי להביא את הפורום למצב פעיל. אומנם פרוייקט הפורום נחל כישלון רציני, אבל הצלחתי להביא עוד חברים ששמחו לגלות אותו, דיונים שוונים הצליחו לעבור את ממוצע ההודעה+תגובה אחת וסה"כ הייתה אווירה חברתית לא רעה. בשבוע האחרון פתאום הגיע משום מקום גל של מצטרפים חדשים (7 חדשים ב-3 ימים האחרונים). מצד אחד כל אחד מהם מביא איתו כישרון וסגנונות שונים וזה אחלה, אבל... (ועכשיו מגיעה הדילמה) איך אני מונע מצב של גנון שבו כל יום מופיע ילד חדש ובאותו זמן הותיקים (אנשים מקצועיים ומוערכים מאוד לדעתי) מחליטים ללכת? רק אציין שלא כולם ילדים. חלק מהחדשים הם באמת סטודנטים (או מתכוונים להיות). מודע לזה שהניסוח עלול להיות קצת לא ברור. אני אבהיר נקדות אם יש צורך.

ה מוזה

New member
הדילמה שלך מתאימה לפורום הענייני

מה שכן יש לי לומר פורום הוא במה שפתוחה לכולם ואם אנשי המקצוע ( שכנראה האגו קצת עלה להם למקום שבו חושבים.) נוטשים ושוכחים שגם הם היו פעם מתחילים ,גם הם פעם היו סטודנטים ועשו צעדים ראשונים בעולם מקצועי ..גם הם פעם היו ילדים עם חלום וכשרון אולי מוטב שתזכיר להם את זה

למעלה