דילמה שמתרחשת ברגע זה

ebony

New member
דילמה שמתרחשת ברגע זה

אבל רק בתוך הראש לי.... כמו שאתן יודעות בטח התחילה שנת הלימודים האוניברסיטאית וחזרתי ללמוד... והכל היה סבבה עד שהוא נכנס לכיתה... הוא מטר 80 חתיך,חכם (דיברתי איתו באחת ההפסקות
) ומחייך המון... וצעיר קרוב לגילי קצת יותר מבוגר שנים בודדות.... הוא התחיל איתי אתמול בעקיפין בזמן השיעור כשהוא אמר משהו אבל יש רק בעיה אחת....... הוא המורה החדש שלי....
לא יודעת איך זה מסתדר מצד אחד הוא קרוב לגילי הוא מתוק והתחיל איתי ויש לו שנה שלמה לחזר אחרי שלא נדבר על העובדה שהוא סטודנט לרפואה..... אבל מצד שני הוא המורה שלי...
אחת החברות שלי הציעה פשוט לראות אם זה מתקדם בכלל לאן שהוא ולתת לזה זמן.... מה הייתן עושות במצבי? מישהי נתקלה בבעיה כזאת? כרגע הכל היפותטי לחלוטין אין לו אפילו את המספר שלי....

ymz

New member
את לא יכולה לעבור כיתה?

אם את רוצה אותו ועיניין של מורה ממש מפריע לך. בכל מקרה, תני לו לחזר אחרייך קצת תראי מה הכוונות שלו ואז תחליטי. בהצלחה.

Savage Garden

New member
אותה עיצה כמו החברות שלך../images/Emo42.gif

תני לזה זמן, תחליטי אם בכלל מתאים לך ואם כן, בטח שתלכי על זה!

בעיה לא ממש קלה...

כעיקרון, עדיף שאיש מהאזור האוניברסיטאי שלך לא ידע על המתרחש בקטע הזה. אם אתם רוצים ללכת על זה, תשתדלו, שזה יהיה רחוק מעיניים צופות. וכדאי לברר את מדיניות הנהלת-האוניברסיטה בקשר לקשרים בין מרצים ותלמידים מכל הסוגים, לאו דווקא רומנטי. בהצלחה

siv30

New member
יתכן שאת מפרשת לא נכון ../images/Emo35.gif

תראי יתכן שהוא סתם נחמד ואת בנית לך כבר סרט בראש רק מחיוך והשחיה שלכם. ממה שאני מכירה מדיניות האוניברסיטה אינה מקלה במקרים של יחסים בין מרצים/מתרגלים לבין סטודנטים ואני בטוחה שהוא מכיר את הכללים היטב. אני לא אומרת שלא יכול להיות אבל אולי תנסי לראות את הדברים מנקודת מבט אחרת בלי לפרש כל מחווה שלו כאילו היא נועדה לפלרטט איתך.

ebony

New member
יש לי מכללה מיוחדת....

ולא רק אני ראיתי את זה.... אתמול דיברתי עם אחת התלמידות בערב והיא שאלה מה קורה ביני לבין המרצה החדש......

siv30

New member
ממש להכניס ראש בריא למיטה חולה

המלצה חמה תתנהגי כאילו כלום ותמשיכי הלאה בלי לעזור לו להבין שאת מעוניינת. החיים יראו הרבה יותר מהנים עוד שנה.

unicornus

New member
../images/Emo24.gif אני רק מאחל לך בהצלחה...

תני חיוך ותלכי על זה אם זה מה שעושה לך הרגשה טובה אז סבבה את במקום קטן, שלא יעשה לך כזה ברדק אם יהיה לך רומן קטן עם אחד המדריכים זה לא משהו אוניברסיטאי ענק עם דיקן וכאלה ואני בטוח לגמרי שהוא לא יסתבך מזה לכי עד הסוף עם מה שאת מרגישה אבונית את יודעת מה אני חושב על זה כבר למה את חושבת כל כך הרבה???

למעלה