דילמה....?!? תגובות יתקבלו בברכה...

yari26

New member
דילמה....?!? תגובות יתקבלו בברכה...

אהלן חברים.... ת'שתמעו סיפור שקורה לי ממש בימים אלה, ממש חשובות לי דעותיכם המגוונות.. היתה לי חברה כשנה וחצי - נפרדנו (אפשר לומר שהיא יזמה אבל זה לא כ"כ משנה), אחרי חמישה חודשים היא החליטה שהיא רוצה לחזור.. הסכמתי אך לפני לא שכחתי לציין בפניה את כל הבעיות שהיו לי איתה בקשר... וחזרנו ! מאוד חשוב לי לא להיות במעמד של "המשקיען" או של "זה שנותן יותר בקשר"... אני רוצה להיות זה שנרדף ולא הרודף... באמת , התחלנו ת'קשר השתדלתי לא להתקשר יותר מידי, לא לשדר לחץ... במילים אחרות לשחק את המשחק של הקשה להשגה..(יכול להיות שלהרבה אנשים זה יראה מגוכך, אבל בגלל ההכרות איתה.. נראה שלפחות לשלב הזה של הקשר זה מתאים) עיקר עבודתי היא בשעות היום ועד אחה"צ המאוחרות, לעומתה שעיקר עבודתה בשעות הערב עד לשעות הקטנות של הלילה (מלצרית).. כך שאנחנו לא עובדים בשעות חופפות ואנחנו לא מתראים הרבה, רק בסופי שבוע.... מצד אחד מאוד חסר לי ממנה תשומת לב, היא לא טורחת להתקשר אליי בסיום עבודתה אפילו לשלוח הודעת SMS(אולי גם היא משחקת את המשחק...), גם לא ממש במהלך היום (וגם אני לרוב משחק אותה עסוק) וזה ממש מפריע אבל מאידך לא בא לי להכנס איתה לשיחות כבדות של תשומת כדי לא להשמע לחצן מידי.... בקיצור אני לא יודע לעשות... מה אתם מציעים?

eithancambridge

New member
אני לא אוהב את המשחקים שלך.

אני די סולד מכל ה"דורש צומי" הזה. גם אצל בנים, וגם אצל בנות. מה כ"כ קשה לך להתקשר אליה, כשאתה רוצה לדבר? למה היא בכלל צריכה לרדוף אותך? אני לא מבין איזה מין קשר זה.

נועם m

New member
תפסיקו את המשחקים.

למה אתם עושים את זה? בשביל מה זה טוב? אותך זה משגע, סביר להניח שהיא באותו מצב (ואם לא אז מה בכלל אתה עושה איתה...), אז תחתכו את השטויות ותתחילו להתנהג כמו שני אנשים בוגרים. אני לא ממש מבינה למה לחזור לקשר אם זה המקסימום שאתם מסוגלים להפיק ממנו. לא חבל?

Paranoid Eyes

New member
.....

גם אחרי שנה וחצי אתם עדיין בשלב המשחקים? תתבגרו! אתה רוצה לדבר איתה? תתקשר! אתה אוהב אותה? כי אם מה שאתה מחפש זה עצם הרדיפה אז אולי זה לא כך.. אני טועה? ואם היא לא מתקשרת או מתעניינת בך, כן כנראה שגם היא בשלב המשחקים, חבל.. אחרי שנה וחצי ....

מיטללל

New member
האמת ?

אני שונאת משחקים כאלה. מעבר לכך שכולנו עברנו את הגנון, זה נורא משעמם ומעצבן. מילא, בתחילת קשר, שמצד אחד עדיין לא יודעים מה הצד השני מרגיש ומאידך לא רוצים להיראות להוטים מדיי אבל אחרי שנה וחצי ביחד ? לא להיות בטוח מה הצד השני מרגיש אליך ? לעשות חישובים של: "אני התקשרתי אתמול, היום הוא צריך להתקשר". הייתי אומרת לך פשוט להפסיק לעשות ת'חשבונות האלו.. אבל נשמע שיש בקשר הזה בעיות אחרות. לא יודעת מה איתך, אבל אני לא הייתי יכולה/רוצה להסתפק בקשר שכזה. בכל אופן, נשמע שאתה עדיין אוהב אותה.. דברו. שיחה פתוחה, מכל הלב. בלי להאשים. בלי להתקיף. תבדקו אם הרגשות שלכם עדיין הדדים וחזקים, תחליטו ביחד אם אתם רוצים להמשיך בקשר הזה.

תחזור להתנהג רגיל

עם כל האהבה שאתה רוצה לתת לה. ותראה איך היא תגיב לזה. עדיין אדישה? לא נעים להגיד אבל משהו לא בסדר... בהצלחה!

למעלה