michalavrh
New member
דילמה/תחום חדש
אני לא יודעת כלכך מה לרשום, אז פשוט אשפוך
תכלס אשמח לשמוע מה אתם אומרים על הנושא
מקווה שתוכלו ללמד אותי משהו חדש
הכרתי ישהו חדש שמאוד מאוד מוצא חן בעיניי
נמשכת אליו מאוד אבל... הוא מסיבותיו הוא טוען כי הוא לא מתחבר לסקס הרגיל אלא אוהב יותר לקבל מאשר להעניק
כבר מההתחלה שאל אותי מה אני אוהבת (לי קשה לענות על זה) ובהמשך השיחות ביניינו הבהיר לי כי אוהב לשלוט להכאיב ואוהב שהבחורה עושה בו מין אנאלי
מבחינתי זה קצת אכזרי לקבל מבלי להעניק, אבל עם זאת נמשכת אל אליו ומתחילה להמשך גם לרעיון
מאחר שזו הפעם הראשונה נתקלת בדבר כזה ואין לי את מי לשאול:
השאלות שלי א. עד כמה זה נפוץ? גבר שמבקש לעשות בו סקס אנאלי?
ב. קשה לי עם הקביעה שלו שהוא לא נהנה מחדירה ושאני לא עומדת לקבל מציצה, האם נשים באמת נהנות מהחדרת ידיים וסקס אנאלי... קצת מפחיד אותי האמת
מאוד נמשכת אליו מנטלית וגם גופנית, הלוואי שהיה קצת יותר נורמלי בבקשות שלו... אבל אני מוכנה ללמוד ולנסות להתנסות... מה דעתכם בנושא?
תודה רבה לעונים
אשמח לשמוע מנסיונכם
(לא מעוניינת בהצעות נוספות)
אני לא יודעת כלכך מה לרשום, אז פשוט אשפוך
תכלס אשמח לשמוע מה אתם אומרים על הנושא
מקווה שתוכלו ללמד אותי משהו חדש
הכרתי ישהו חדש שמאוד מאוד מוצא חן בעיניי
נמשכת אליו מאוד אבל... הוא מסיבותיו הוא טוען כי הוא לא מתחבר לסקס הרגיל אלא אוהב יותר לקבל מאשר להעניק
כבר מההתחלה שאל אותי מה אני אוהבת (לי קשה לענות על זה) ובהמשך השיחות ביניינו הבהיר לי כי אוהב לשלוט להכאיב ואוהב שהבחורה עושה בו מין אנאלי
מבחינתי זה קצת אכזרי לקבל מבלי להעניק, אבל עם זאת נמשכת אל אליו ומתחילה להמשך גם לרעיון
מאחר שזו הפעם הראשונה נתקלת בדבר כזה ואין לי את מי לשאול:
השאלות שלי א. עד כמה זה נפוץ? גבר שמבקש לעשות בו סקס אנאלי?
ב. קשה לי עם הקביעה שלו שהוא לא נהנה מחדירה ושאני לא עומדת לקבל מציצה, האם נשים באמת נהנות מהחדרת ידיים וסקס אנאלי... קצת מפחיד אותי האמת
מאוד נמשכת אליו מנטלית וגם גופנית, הלוואי שהיה קצת יותר נורמלי בבקשות שלו... אבל אני מוכנה ללמוד ולנסות להתנסות... מה דעתכם בנושא?
תודה רבה לעונים
אשמח לשמוע מנסיונכם
(לא מעוניינת בהצעות נוספות)