דילמה .....

Eragon651

New member
דילמה ......./images/Emo132.gif

האם עדיף לדעתכם להתחיל ללמוד עם MCDST{טכנאי PC ורשתות תקשורת } או לדלג על זה וללמוד ישר MCSE :SECURITY {מהנדס רשתות עם התמחות באבטחת מידע} ואיזו מכללה עדיף "מדיאטק" או את "הקידמה הצפונית" שכמו שהבנתי שכר הלימוד אצלהם הוא אותו דבר{10200ש"ח} וההבדל היחיד בינהם הוא ש"הקידמה הצפונית" היא מן שלוחה של "מדיאטק" ונימצאת מרחק של 5 דקות ממני ..... מצטער על החפירה ... בכל אופן תודה על העזרה!!!!!

Eragon651

New member
מה אתה אומר...

האם כל כך קשה לתת תגובה עניינית ולעזור במקום לכתוב דברים לא קשורים ???????!!!

RichardSmith

New member
זה פורום חופשי...

אני יכול לכתוב אילו דברים שבא לי. אתה רוצה תגובה יותר מתאימה, פורום סטודנטים זה הפתרון. אישית, הייתי מתאמץ ומתקבל לאת"א אם הייתי מעוניין לעבוד בהיי טק.

זה לא רלוונטי..

הוא מדבר על טכנאי PC/רשתות תקשורת תואר במדמ"ח לא מתאים לזה..

sagima

New member
בוגר מדמ"ח לא יכול לעשות כלום

הקשר בין מדמ"ח למחשבים הוא מקרי בהחלט.

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

תלוי אילו קורסים לקחת בתואר... בהחלט מדמ"ח זה בעיקר הצד התאורתי של תכנות. חלק נכבד מאלו שלומדים מדמ"ח כן יש להם מושג בחומרה...

RichardSmith

New member
הוא שאל:

"איזה תואר יניב לי את הפירות הכי טובים בעתיד, א' או ב', כאשר ב' הוא המשך של א' בערך?" אני עניתי שג' יתן לו את הפרי הכי עסיסי ואני לא מבין על מה הויכוח. אני מניח שאין לו את הבגרות והפסיכו להתקבל לאת"א / מדמ"ח כי אחרת הוא היה עושה זאת. (הרי את הכסף יש לו). אני מניח שמחשבתו מוטעת כי הפסיכו והבגרות יותר קלים מאשר התואר. זאת המלצתי אליו.

ג' לא יתן לו את הפרי הכי עסיסי

עבודה מהסוג הזה דורשת ניסיון, ולא תארים בלי קשר אבל, הוא שאל על א' וב', אם הוא היה רוצה ללמוד מדמ"ח, הוא היה שואל על זה..

RichardSmith

New member
תלוי היכן

היה לי חבר שהיה בעל ניסיון. לאחר הצבא טס לארה"ב והודיע שהוא שם... אף אחד לא ירק לכיוונו... חזר ארצה וסיים תואר בהנדסת מחשבים. מצא עבודה באינטל. לא בהכרח שהוא היה שואל. אבל גם אם לא, אני המלצתי על דעת עצמי מה שנראה הכי טוב. זו דעתי. למה אתה לא ממליץ לו על א' או ב'?

כי אני לא מכיר את המקומות האלו

אז אני חושב שלא לענות זה עדיף מלענות דברים שהוא לא שאל
אני בטוח שאם הוא עשה תואר בהנדסת מחשבים, הוא לא טכנאי PC עכשיו.. הוא שאל לגבי המקצוע הזה ספציפית

RichardSmith

New member
לא מסכים אבל חפיף.

(אני מעדיף את החיפוש של גוגל, אתה מחפש דבר אחד והוא מפנה אותך לדברים נוספים שאולי איכשהו קשורים...)

RichardSmith

New member
לא, בין פורום חנונים להמלצות קריירה.

בנתיים עברו יותר מ 24 שעות ואף אחד לא המליץ לו מה לעשות. יכול להיות שמי שכן יודע פשוט התייאש מהפורום... יכול להיות שאין כאן כאלו שיודעים להמליץ על האחד או על השני.

darthziv

New member
כן אבל אלו קריירות לחנונים

כלומר בוגרי מחשבים, מתמטיקה וכן הלאה

למעלה