דילמה

שמועות

New member
דילמה

נרשמתי ללימודי תואר שני במנהל עסקים (יש לי תואר ראשון גם במנהל עסקים) לאחר שעשיתי קורס GMAT ועברתי מבחן. הייתי אמורה להתחיל ללמוד השנה, אבל דחיתי מסיבות תקציביות. היום אני חושבת שזה יצא לטובה, גם בגלל השביתה וגם בגלל שיש לי הרהורים שניים. אני כרגע בין עבודות, ופתאום נורא בא לי לבטא את יצר האומנות שבי. איזה אפשרויות יש ללימודי תואר שני (אחרי תואר ראשון כמו שלי) לבד ממנהל עסקים?

תואר שני

הי, בא לך לבטא את יצר האומנות שבך. נהדר. מה את אוהבת לעשות? איך את בד"כ מבטאה את יצר האומנות שבך? יש הרבה אפשרויות ללימודי תואר שני, השאלה היא: מה את רוצה? את כרגע מתלבטת האם ללמוד מנהל עסקים לתואר שני. מה משך אותך ללימודים קודם לכן? מה השתנה? במה את עוסקת? אשמח להמשיך ולעזור. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

שמועות

New member
תואר שני

אילת שלום! קודם כל תודה על התגובה. עד עכשיו, מסיום התואר הראשון (4 שנים) עבדתי במפעל ייצרני, וכשנתיים הייתי מנהלת תפ"י בו. העבודה הזו מאוד עניינה אותי ואיתגרה אותי, אבל זה נגמר. מאז אני עובדת עם ילדים (2-6) ומאוד נהנית (ברור שיש חסרונות גם...), נכון להיום אני מחליפה בתור מזכירה מישהי שנסעה לחו"ל וייתכן שיציעו לי משהו באותו מקום בהמשך. להיות מזכירה לא מעניין אותי, אבל הנוחות היא רבה כיוון שעובדים ראשון עד חמישי 8-16:30. לגבי האומנות, אני יוצרת תמונות על קנבס ועץ. עשיתי קורס טכניקות בעץ (ללא תעודה, אלא העשרה עצמית), כרגע מאוד מעניין אותי עיצוב אלבומים וכרטיסי ברכה. במסגרת עבודתי בגנים יוצא לי הרבה ליצור לגנים (עבודות יצירה עם הילדים, תפאורה למסיבות וכו') אשמח לשמוע ממך הצעות להמשך. תודה.

הי שוב

הי, אני מבינה מדברייך שנהנית מעבודתך כמנהלת תפ"י ועם זאת אינך עובדת בתחום היום. את עבדת עם ילדים ,את עושה עבודות יצירה ותפאורות לגנים.אוהבת לעצב אלבומים וכרטיסי ברכה. זה תחום שאת אוהבת.את אוהבת לעבוד עם הידיים וליצור דברים יפים. את עבודת המזכירות והשתלבות בחברה בתפקידים אחרים את רוצה בשל הנוחות אך אינך נהנית מכך. אם תחום האומנות מעניין אותך תוכלי ללמוד הדרכת אומנות ולהעביר חוגי אומנות שונים בגנים, במתנס"ים ובאופן פרטי. יש אפשרות ללמוד תואר שני בטיפול באומנות אך לכך נדרש נסיון בתחום האומנות. טיפול באומנות משתמש באומנות ככלי טיפולי במסגרות שונות כמו החינוך הרגיל, חינוך המיוחד, ילדים עם קשיים רגשיים ועוד.. יש אפשרות להציע שרות לחנויות צילום שמצלמים חתונות, ולעצב אלבומים של זוגות שהתחתנו. יש הרבה אפשרויות.. השאלה המרכזית היא האם להפוך את האהבה לאומנות למקצוע היא המחויבות שלך והרצון שלך להפוך את הדבר למרכזי בחייך, עם המחירים שצריך לשלם כמו שעות עבודה אחרות וכו.. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

עוד משהו

הי, אני תוהה, מאיזה מקום מגיע הרצון לעשות תואר שני? כמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת, יש אפשרויות מגוונות גם באמצעות לימודים קצרים ויותר ממוקדים. לא תמיד תואר אקדמי נוסף הוא הדרך לשדרג את החיים שלנו. השאלה היא מה אנו רוצים להשיג. בהצלחה!! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

ברונזה

New member
מה לגביי עיצוב תעשייתי?

נראה לי שלא מדובר בתואר שני , אלא בהסבה. אבל זה תחום שיכול לשלב בין אומנות לבין תחום הייצור שכבר עסקת בו בעבר.

למעלה