דילמה

hiphopman1

New member
דילמה

שלום אני מתן ואני בן 15. אז ככה,אני ילד יפה לדעתי אבל ביישן וזה ממש הורג אותי. אני מת לפתוח את הפה ושיהיו לי ידידות אבל זה לא קורה. מתיי תהיה לי חברה? מתיי אני יצא בימי שישי? מתיי אני יפסיק להיות ביישן ויזרום בשיחות? אני ממש מת מזה. למה לחברים שלי יש ידידות ומביאים להם נשיקה ורק אני לא ככה. נמאס לי!

מתחילים מלהגיד "היי!"../images/Emo42.gif

כל בוקר. ומדברים עם עוד אנשים חוץ מהחברים הבנים שלך. להסתכל לבנות בעיניים ולדבר איתן. זאת התחלה טובה.

רוצה להתחבר עם מישהי?

פשוט תבוא אליה עם חיוך ותגיד "היי, מה קורה?" זה הכי קל והכי טוב.. בתור התחלה לפחות..

ט ר י ג ר

New member
היי (:)

אני בת 12.. ואני לא כל כך ביישנית. אבל כל השנים עד השנה הייתי ילדה מאוד ביישנית. תמיד היו לי חברים וכאלה, זאת לא הייתה בעיה. פשוט הייתי ביישנית כזאת. פחדתי להתחיל לדבר עם אנשים, לחייך, להגיד "היי מנשמע?" לפעמים בנות מעריכות בנים ביישנים. אבל תלוי כמה, לדעתי אתה צריך טיפה להיפתח להתחיל שיחה עם בנות. עד כמה שעכשיו אני ישמע שטחית, אני יגיד משהו. אם אתה נראה טוב, זאת התחלה מאוד טובה. כי בעצם היופי זה הדבר הראשון שרואים, זה משהו שמושך את תשומת הלב. למרות שיש אנשים לא כל כך יפים שהם הרבה יותר מקובלים מאנשים יפים. אבל עדיין, זה יתרון... תנצל אותו ... אני לא אומרת לך להתחיל בבום .. פתאום לא להיות ביישן.. להתחיל לדבר עם אנשים, לצאת איתם.. לאט לאט יש לך זמן, אל תמהר.. שזה לא ירגיש לך מוזר.

טוב אז ככה ,

מתחילים להגיד שלום ואתה תמיד יכול להביא נשיקה זה לא משהו רציני אתה זה בוחר אם להביא נשיקה או לא ובישנות לרוב נובאות מחוסר ביטחון :] אבל אתה תמיד יכול לעבוד אל זה .. ואתה תממיד יכול להתחייל אפילו תתחחיל לדבר אם רק בת 1 ואחר כך תמשיך לאט אם הרבה בנות

למעלה